Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lyuk van a macskám fején,...

Lyuk van a macskám fején, holnap délutánig nincs doki!? Többi lent!

Figyelt kérdés

kandúr cicám fején dudor volt, azt hittük, csak rovarcsípés.

kifakadt. oké, kicsit gennyedzett, túléli...összecsomósodott a szőr is, betadinoztam...

mára (3. gennyedzős nap) nagyon csomós lett a szőre, és elképesztően büdös, konkrétan kaki vagy dög szaghoz tudnám hasonlítani.

levágtam a szőrt, szépen békében tűrte, ült az ölemben.

még nem vágtam le teljesen, mert most látom, hogy lyuk van a fején, és leválik a bőre!

leírhatatlan, undorító, durva.

látszólag semmi baja a macskának!!! ez a legfurább az egészben!!!

mi az isten nyila lehet ez???

holnap reggel nem tud elvinni senki a rendelőbe, délután pedig bizonytalan időre jön szerelő, tehát csak imádkozni tudok, hogy a drága édesanyám komolyan vegye, hogy lyukas a macskám feje... (én már akkor mondtam, hogy nézessük meg, amikor a borsónyi dudort megéreztem...)

tehát mondom, a macskán nem látszik, hogy szenvedne!!! ez a legfurcsább! tök szokásosan viselkedik.

de közben kb. rothad a húsa...

mit csináljak holnapig???

van valami tippetek?... most nem vágtam le a szőrt, hogy legalább annyi védje a sebet...

szerencsére nem is vakarja...

segítsetek kérlek, ez nagyon durva!!!

2011. okt. 18. 21:35
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
76%
Mégis hogy segíthetnénk, ha te, aki ott vagy vele, te sem tudsz segíteni? Csak azt tudjuk mondani, hogy vidd orvoshoz...
2011. okt. 18. 21:42
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Ne várj délutánig. Pattanj fel egy buszra és vidd el dokihoz még reggel.
2011. okt. 18. 21:43
 3/34 merci93 válasza:
82%
ne izgulj. egyszerüen egy mélx gennyes fekéyles seb..picit betadinozd ujra be, de ne áztasd szét vele mert az is kimarhatja. ha nem észlelhetö a cicán akkor minden ok mert akkor nem fertözödött el még. nagyon figyelj rá most hogy ne piszkálja.amugy betadin elött egy kiis nedves vattával picit ki is törölhetnéd . de azért nem árt az orvos.
2011. okt. 18. 21:44
 4/34 A kérdező kommentje:

mármint ilyenekre gondolok, hogy csepegtessek betadinet egy nyílt sebbe?...

vagy ragasszam le géppel? de az meg csak beletapad a gennybe...

és hogy-hogy nem szenved látványosan?...

egyáltalán azt nem értem, miért nem vérzik el vagy mittudom én...

amíg nem lát orvost, tuti nem engedem ki a házból...

de szóval nem úgy tűnik, mint akinek sürgős ellátásra lenne szüksége, de nem akarok arra ébredni, hogy nem él...

fára mászik, simogattatja magát, dorombol, eszik, iszik...

jaj bocsi de nagyon nem tudom, mi ez!!!

olvastam itt GYK-n, hogy hasonló eset volt, akkor valami daganat fakadt ki... de egy daganat nem alakul ki egyik napról a másikra...

2011. okt. 18. 21:44
 5/34 anonim válasza:
32%
Hú hát reménykedj hogy minnél elöbb elvihesd orvoshoz!Egyébként biztos lyukas a feje jól láttad vagy ahogy megláttad elfordítottad a fejed? (én ezt csináltam volna)Egyébként nem akarok rossz hírt kelteni(vagy mit mondanak ilyenkor xD) de lehet azért tűri ennyire mert érzi hogy megfog helni vagy valami ideg is hiányzik neki onnan és nem érzi vagy én nem tudom,igazából nem értek hozzá ...
2011. okt. 18. 21:45
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
Mutasd meg anyukádnak, hogy mennyire durván néz ki, és akkor legkésőbb reggel első dolgotok legyen az orvos. De amúgy én keresnék ügyeletet a környéken... Majd írd meg, mi volt, jobbulást a cicának!
2011. okt. 18. 21:45
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, ez nagyon durva... nekünk is volt egy nagyon kemény kandúrunk. Egy pár hasonlót túlélt röhögve, de szegénynek ilyesmi lett a veszte. Akkor már annyira el volt neki fertőződve a sebe, mire előkerült, hogy bele is halt :(. Szerintem akárhogy is, de oldd meg, hogy holnap reggel lássa orvos szegény cicut.
2011. okt. 18. 21:48
 8/34 A kérdező kommentje:

géppel nem annyira ragasztanám, gézzel már inkább...:D

köszönöm utolsó, ez megnyugtató!!!

sajnos falun lakom, és annnnnyira bénák a volán járatok, hogy a két falu (doki és köztem) nincs összeköttetés...

biciklivel meg nem tudom, mennyire kellene utaztatni...

lehet, hogy az lesz még a legjobb, ha holnap bringával elviszem... bár jó kis út lesz.

2011. okt. 18. 21:48
 9/34 A kérdező kommentje:

mármint akkori utolsó... jaj. most mégsem vagyok nyugodt.

a pitlibe...

oké, akkor holnap reggel bringával doki.

megírom, mi volt, drukkoljatok!!!

2011. okt. 18. 21:50
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Jobbulást a cicádnak!!!:)
2011. okt. 18. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!