Lyuk van a macskám fején, holnap délutánig nincs doki!? Többi lent!
kandúr cicám fején dudor volt, azt hittük, csak rovarcsípés.
kifakadt. oké, kicsit gennyedzett, túléli...összecsomósodott a szőr is, betadinoztam...
mára (3. gennyedzős nap) nagyon csomós lett a szőre, és elképesztően büdös, konkrétan kaki vagy dög szaghoz tudnám hasonlítani.
levágtam a szőrt, szépen békében tűrte, ült az ölemben.
még nem vágtam le teljesen, mert most látom, hogy lyuk van a fején, és leválik a bőre!
leírhatatlan, undorító, durva.
látszólag semmi baja a macskának!!! ez a legfurább az egészben!!!
mi az isten nyila lehet ez???
holnap reggel nem tud elvinni senki a rendelőbe, délután pedig bizonytalan időre jön szerelő, tehát csak imádkozni tudok, hogy a drága édesanyám komolyan vegye, hogy lyukas a macskám feje... (én már akkor mondtam, hogy nézessük meg, amikor a borsónyi dudort megéreztem...)
tehát mondom, a macskán nem látszik, hogy szenvedne!!! ez a legfurcsább! tök szokásosan viselkedik.
de közben kb. rothad a húsa...
mit csináljak holnapig???
van valami tippetek?... most nem vágtam le a szőrt, hogy legalább annyi védje a sebet...
szerencsére nem is vakarja...
segítsetek kérlek, ez nagyon durva!!!
Szia kérdező!
Mi lett a cicával, mit mondott a doki?
Sziasztok!!
Kandúrharc...
Álmomban nem hittem volna, hogy ő részt vesz ilyesmiben...:D Mármint ő Mutyi...
Begyűlt neki és kifakadt... Azt mondta a doki, az a jó, ha kifakad...
lenyírták a szőrét, rengeteg genny jött, na ott majdnem kijött az ebédem, piskóta vagyok én ehhez.:D
kitisztították a sebet, egy 5 forintosnyi "kráter" lett a füle mögött, de azt mondták, ennél sokkal durvábban szoktak kinézni...
szóval nagyobb volt a dolog füstje, mint a lángja...
de sokkal jobb így ellátva, kitisztítva!:)
amúgy nagyon nyugodtan tűrte, igazi keménycsávó az én Mutyikám, kérdeztem is, nem-e akarna feleségül venni...:D
Kapott antibiotikumot, 10 napig betadine-t csepegtetek, és 10 nap múlva kiszedik a cérnát. (nem varrat, csak a "kráter" két szélét tartja össze, hogy ne koszolódjon el.)
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítségét, nagyon jó, hogy írtatok!!!!:)
Ja, és Mutyika annnnnyira rosszul volt, hogy itthon egy dolog érdekelte: van-e kaja.:D
(be is zabálhatott, az én kis hősöm:D)
Szia!
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:24 vagyok!
Örülök ha nincs baj, tényleg van legalább 9 életük. A miénken anno vágni kellett hogy kitisztuljon a seb, lehet hogy te még jobban jártál. Azóta sokszor a dokival már táv-gyógyítunk, mondom mi a baj, ő meg hogy menni kell-e vagy meg lehet oldani otthon :)
Mutyinak jobbulást!
köszönöm!!:):):)
mindenkinek megy a zöld kéz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!