Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lyuk van a macskám fején,...

Lyuk van a macskám fején, holnap délutánig nincs doki!? Többi lent!

Figyelt kérdés

kandúr cicám fején dudor volt, azt hittük, csak rovarcsípés.

kifakadt. oké, kicsit gennyedzett, túléli...összecsomósodott a szőr is, betadinoztam...

mára (3. gennyedzős nap) nagyon csomós lett a szőre, és elképesztően büdös, konkrétan kaki vagy dög szaghoz tudnám hasonlítani.

levágtam a szőrt, szépen békében tűrte, ült az ölemben.

még nem vágtam le teljesen, mert most látom, hogy lyuk van a fején, és leválik a bőre!

leírhatatlan, undorító, durva.

látszólag semmi baja a macskának!!! ez a legfurább az egészben!!!

mi az isten nyila lehet ez???

holnap reggel nem tud elvinni senki a rendelőbe, délután pedig bizonytalan időre jön szerelő, tehát csak imádkozni tudok, hogy a drága édesanyám komolyan vegye, hogy lyukas a macskám feje... (én már akkor mondtam, hogy nézessük meg, amikor a borsónyi dudort megéreztem...)

tehát mondom, a macskán nem látszik, hogy szenvedne!!! ez a legfurcsább! tök szokásosan viselkedik.

de közben kb. rothad a húsa...

mit csináljak holnapig???

van valami tippetek?... most nem vágtam le a szőrt, hogy legalább annyi védje a sebet...

szerencsére nem is vakarja...

segítsetek kérlek, ez nagyon durva!!!

2011. okt. 18. 21:35
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Szia kérdező!

Mi lett a cicával, mit mondott a doki?

2011. okt. 19. 16:35
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Na mi lett vele?
2011. okt. 19. 17:53
 23/34 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!

Kandúrharc...

Álmomban nem hittem volna, hogy ő részt vesz ilyesmiben...:D Mármint ő Mutyi...

Begyűlt neki és kifakadt... Azt mondta a doki, az a jó, ha kifakad...

lenyírták a szőrét, rengeteg genny jött, na ott majdnem kijött az ebédem, piskóta vagyok én ehhez.:D

kitisztították a sebet, egy 5 forintosnyi "kráter" lett a füle mögött, de azt mondták, ennél sokkal durvábban szoktak kinézni...

szóval nagyobb volt a dolog füstje, mint a lángja...

de sokkal jobb így ellátva, kitisztítva!:)

amúgy nagyon nyugodtan tűrte, igazi keménycsávó az én Mutyikám, kérdeztem is, nem-e akarna feleségül venni...:D

Kapott antibiotikumot, 10 napig betadine-t csepegtetek, és 10 nap múlva kiszedik a cérnát. (nem varrat, csak a "kráter" két szélét tartja össze, hogy ne koszolódjon el.)

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítségét, nagyon jó, hogy írtatok!!!!:)

Ja, és Mutyika annnnnyira rosszul volt, hogy itthon egy dolog érdekelte: van-e kaja.:D

(be is zabálhatott, az én kis hősöm:D)

2011. okt. 19. 19:41
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:24 vagyok!

Örülök ha nincs baj, tényleg van legalább 9 életük. A miénken anno vágni kellett hogy kitisztuljon a seb, lehet hogy te még jobban jártál. Azóta sokszor a dokival már táv-gyógyítunk, mondom mi a baj, ő meg hogy menni kell-e vagy meg lehet oldani otthon :)

Mutyinak jobbulást!

2011. okt. 19. 19:49
 25/34 A kérdező kommentje:

köszönöm!!:):):)

mindenkinek megy a zöld kéz!:)

2011. okt. 19. 20:11
 26/34 anonim válasza:
baj!Nagy baj! fertőtleníts ragassz ha gennyezik az BAJ
2011. okt. 19. 20:38
 27/34 A kérdező kommentje:
köszönöm, de már megoldódott!:) illetve folyik a kezelés...:) szerencsére elég csak betadine-nal kezelgetnem...
2011. okt. 19. 20:55
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Mielőbbi gyógyulást Mutyikának! :)
2011. okt. 19. 22:49
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Mutyika egy hős : ) Nálunk is volt már hasonló baleset és szerencsére az is így végződött. Jobbulást a ciceknek!
2011. okt. 20. 00:14
 30/34 anonim ***** válasza:
Örülük én is hogy jobban van.Igaz nekünk nem ezt a kenőcsöt adta a háziorvos,de remélem nem haragszol érte hogy ezt is ajánlottam.Jobbulást a cicának.:)
2011. okt. 20. 07:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!