Lyuk van a macskám fején, holnap délutánig nincs doki!? Többi lent!
kandúr cicám fején dudor volt, azt hittük, csak rovarcsípés.
kifakadt. oké, kicsit gennyedzett, túléli...összecsomósodott a szőr is, betadinoztam...
mára (3. gennyedzős nap) nagyon csomós lett a szőre, és elképesztően büdös, konkrétan kaki vagy dög szaghoz tudnám hasonlítani.
levágtam a szőrt, szépen békében tűrte, ült az ölemben.
még nem vágtam le teljesen, mert most látom, hogy lyuk van a fején, és leválik a bőre!
leírhatatlan, undorító, durva.
látszólag semmi baja a macskának!!! ez a legfurább az egészben!!!
mi az isten nyila lehet ez???
holnap reggel nem tud elvinni senki a rendelőbe, délután pedig bizonytalan időre jön szerelő, tehát csak imádkozni tudok, hogy a drága édesanyám komolyan vegye, hogy lyukas a macskám feje... (én már akkor mondtam, hogy nézessük meg, amikor a borsónyi dudort megéreztem...)
tehát mondom, a macskán nem látszik, hogy szenvedne!!! ez a legfurcsább! tök szokásosan viselkedik.
de közben kb. rothad a húsa...
mit csináljak holnapig???
van valami tippetek?... most nem vágtam le a szőrt, hogy legalább annyi védje a sebet...
szerencsére nem is vakarja...
segítsetek kérlek, ez nagyon durva!!!
Örülök, hogy jobban van a cica! :)
Amúgy ivartalanítva van? Nem kötözködni akarok, csak elvileg az ivartalanítottak kevésbé "harcolnak", talán elkerülhető lenne egy újabb kráter.
nem volt eddig ivartalanítva, mert Mutyi semmi jelét nem adta, hogy fiú lenne...:D
(ultrakorán kellett elhoznunk, hogy ne öljék meg, ezért kicsit defektes a szentem)
de tervbe van véve a projekt, mert most olcsón megúsztuk, de nem szeretném, ha valami komolyabb baja lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!