Lyuk van a macskám fején, holnap délutánig nincs doki!? Többi lent!
kandúr cicám fején dudor volt, azt hittük, csak rovarcsípés.
kifakadt. oké, kicsit gennyedzett, túléli...összecsomósodott a szőr is, betadinoztam...
mára (3. gennyedzős nap) nagyon csomós lett a szőre, és elképesztően büdös, konkrétan kaki vagy dög szaghoz tudnám hasonlítani.
levágtam a szőrt, szépen békében tűrte, ült az ölemben.
még nem vágtam le teljesen, mert most látom, hogy lyuk van a fején, és leválik a bőre!
leírhatatlan, undorító, durva.
látszólag semmi baja a macskának!!! ez a legfurább az egészben!!!
mi az isten nyila lehet ez???
holnap reggel nem tud elvinni senki a rendelőbe, délután pedig bizonytalan időre jön szerelő, tehát csak imádkozni tudok, hogy a drága édesanyám komolyan vegye, hogy lyukas a macskám feje... (én már akkor mondtam, hogy nézessük meg, amikor a borsónyi dudort megéreztem...)
tehát mondom, a macskán nem látszik, hogy szenvedne!!! ez a legfurcsább! tök szokásosan viselkedik.
de közben kb. rothad a húsa...
mit csináljak holnapig???
van valami tippetek?... most nem vágtam le a szőrt, hogy legalább annyi védje a sebet...
szerencsére nem is vakarja...
segítsetek kérlek, ez nagyon durva!!!
sziasztok!
nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget!!!
tegnap este figyeltem a cickót, és szerencsére játszik, eszik, alszik, dorombol...
csak az a furcsa, hogy ha kifakadt, miért tudom levenni a bőrt? (szó szerint.)
nagyon remélem, hogy nem én vágtam le!!! de akkor össze-vissza karmolt volna... na meg csak lehet érezni a különbséget, hogy szőrt vagy bőrt vágok...
annyira nyávogott reggel, hogy ki akar menni, hogy kiengedtem... csak utána olvastam, hogy ne engedjem...:(
rájöttem, hogy a biciklis megoldás nem jó, mert a nyakamba kellene akasztani a kutyatáskát, amiben a macska van macskahámban... a macska van vagy 4 kiló, és annyi kilométeren keresztül öngyilkosság lenne... ráadásul elég nagy emelkedők vannak.
szóval meggyőztem az édes jó anyukámat, hogy 4-re vigyük be a dokihoz...
ha visszaértünk, írok, hogy mi lett!!!
tényleg köszönöm a segítségeteket, tegnap azt hittem elájulok a látványtól... de látom, hogy őt nem nagyon zavarja (???!!!), tehát akkora katasztrófa nem lehet...
de mindenképpen megmutatom a dokinak, mert nyilván amúgy bele is pusztulhatna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!