Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek tévedett a doki...

Szerintetek tévedett a doki vagy mégis baba van?

Figyelt kérdés
Reggel voltam hüvelyi ultrahangon és azt mondta elsőnek h nem lát terhességet. Egyszer csak tovább tovább forgatta bennem azt a kütyüt és nagyon nézte a monitort, és látott egy kis pöttyöt. megkérdezte az asszisztenst hogy szerinte az mi. ő erre rávágta hogy biztos h rossz a monitor. mivel nem tudták eldönteni, így csináltak egy hasit is. azon már nem látszódott semmi. már késik 10 napja de a teszt is nega lett. lehet hogy nagyon késői peteérés volt és ezért nem mutatta ki a teszt (25ös) de a monitoron látott vmit, amiben nem volt biztos vagyis "rossz a monitor":) a hőm 37 felett van továbbra is. szerintetek? baba lehet?
2011. máj. 5. 10:39
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
ja és még annyi hogy még azt is mondta az asszisztens hogy biztos hogy árnyékolja vmi:S most annyira kétségbe vagyok esve:(
2011. máj. 5. 10:42
 2/19 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet! Nyálkahártya vastagságot nem mért. Mert ilyenkor lehet abból következtetni. Mert mondjuk 6-7mm nyálkahártyával elég kicsit esély van a terhességre!

De elképzelhető,hogy azért nem látta,mert még pici.

Nem mondta,hogy menj vissza?

2011. máj. 5. 10:43
 3/19 A kérdező kommentje:
de igen május 19én, akkor lesz az 1 hónapos késés. a nyh vastagsága 11 mmm. uterus nagysága: 36X41
2011. máj. 5. 10:58
 4/19 anonim ***** válasza:
A nyálkahártya vastagság alapján szerintem lehet baba!
2011. máj. 5. 11:04
 5/19 A kérdező kommentje:
köszi szépen:)
2011. máj. 5. 11:05
 6/19 A kérdező kommentje:
egyébként meg áltban 40 napos ciklusaim voltak most 4 hónapig visszamenőleg, de most már az 50. napos járok magas hővel:S
2011. máj. 5. 11:05
 7/19 anonim ***** válasza:
Én még tesztelgetnék a helyedben mielőtt elkezdek örülni...
2011. máj. 5. 11:35
 8/19 A kérdező kommentje:
még nem örülök, sőt nagyon nem is hiszem el, hogy most mi a helyzet. várok két hetet még.
2011. máj. 5. 11:48
 9/19 anonim ***** válasza:

Bírom az ilyen dokikat!!!Ez a mondat tetszik:

"mivel nem tudták eldönteni, így csináltak egy hasit is."

Gratula az észlény dokinak,gondolta,ha hüvelyin nem lát semmit,akkor majd hasin fog!

Ahelyett hogy elküldött volna a laborba hogy nézzenek egy béta-hcgt.

Menj el a háziorvosodhoz és kérj tőle labort!

2011. máj. 5. 12:39
 10/19 anonim ***** válasza:
72%
Ne haragudj, nem bántani akarlak, de ha a teszt és az orvos szerint sem vagy várandós, akkor miért jó abba a hitbe hajszolni magad, meg hajszoltatni az itteni emberekkel, hogy terhes vagy? "a biztos babás vagy! :)" meg a "bolond az orvos, szerintem simán lehetsz terhes" és hasonló kijelentések csak arra jók, hogy nagyobbat koppanj ha úgy alakul. A legtöbb leendö kismama csak így akarja kifejezni jókivánságát, ami szerintem nem túl okos dolog. Ettöl függetlenül szívböl szorítok!
2011. máj. 5. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!