Szerintetek tévedett a doki vagy mégis baba van?
12:40 esnek igaza van.
Ha az Uh az a potty baba lett volna akkor a teszt mar kimutatna.
Lehet kesoi peteeres ahogy te mondod,de akkor is,a teszt hamarabb kimutatja mint az ultrahang.
Tesztelj!
Nekem 6 hetesen csak egy ilyen kis pötty volt.Azt mondta a doki, hogy nem lehet kizárni, hogy terhes vagyok, de azt sem tudja mondani, hogy tutira az.Ez volt 2 hetes késésnél, vastag nyálkahártyával.Rá egy hétre 8mm lett, igazolta a terhességet.Rá egy hétre elvetéltem.Viszont végig nagyon erős tesztjeim voltak.
Neked mikor kell visszamenni? Ha nem jön meg, akkor van még remény, hogy növekedjen a "kis pöttyöd"!Remélem így lesz!!
Lehet baba! Nekem 30-45 napos ciklusaim voltak.
Utolsó mensi első napja nov. 30.
Rosszullét: dec.31. (gyomorégés, görcsök, hányinger)
Negatív teszt: dec.31.
Barnázás jan.1-2
Pozitív teszt jan.3.
A doki előszőr jan. 19-én látta, hogy tényleg van-e baba, addig csak reménykedtünk. (Jan.5-én voltam először dokinál, hetente hívott vissza.)
Nálam a méh helyzete alapján nem látszódott, hogy hova fészkelte be magát, csak akkor látta már a doki, mikor nagyobbacska lett. Azt mondta, hogy akár gyerek is lehet, de nem biztathat, mert rosszabb a negatív csalódás.
Pár nap múlva csinálj újra tesztet, és remélem pozitív lesz :)
Szia!
HCG vérvétel!
Az biztosat mond már most is! Mert vérzéskimaradás csak akkor van, ha már van valamennyi HCG a szevezetedben.
De talán egy teljes hormonprofil többet mondana. Ha alapból ilyen hosszúak a ciklusaid, akkor gond lehet a peteéréseddel. Így is összejöhet nagyon nagy szerencsével, de elég kicsi az esélye.
14:13 vagyok. Ha késői peteérésed volt, ahogy írtad, attól még lehet baba, lehet fent a hőd is. Nekem nem egyszer maradt már ki pár peteérésem, a legutóbb januárban, 78. napon jött meg. Azaz, ha visszaszámolok, akkor a 64. nap környékén simán teherbe eshettem volna. :)
A nagykönyv szerint persze, mert sajnos nem tudjuk, hogy kinek mikor "jut" baba.
A dokidról meg nagyon zárójelesen nincs jó véleményem, úgy otthagynám, mint a huzat, most még nem késő. 1)az asszisztenstől kérdezi, hogy mi lehet az uh-képen... 2)ahogy már többen is írták, ilyenkor "illene" csinálni labor vizsgálatokat, jobb lett volna, ha nem vár egy hónapot vele, hiszen lehet akár rossz helyen is a megtapadás, stb. És 3)ha a rossz monitor miatt a későbbiekben elnéz mondjuk egy cisztát, vagy ne adj'Isten egy ujjat a baba kezén, hogy tovább ne menjek...
De tudom, nem ezt kérdezted, csak gondoltam megosztom veled, hogy aggódom miattad. :)
Természetesen szorítok azért, és bármi fejlemény van, várom a kommentet.
12.39-es vagyok.Kb. 2 hónapja voltam dokinál,ugyanazt látta az uh.-n,mint amit nálad.Vastag méhnykh,3- 4 mm-s kis pötty benne.Váltig azt állította hogy terhes vagyok,kizárt dolognak tartotta,hogy ez nem egy kezdődő terhesség,még képecskét is kaptam róla.Alig tudtam meggyőzni és megmagyarázni,hogy fizikai képtelenség,hogy az legyek,mivel nem voltunk együtt a férjemmel.Végül aztán csináltatott béta-hcgt,és délután 4 órára végre ő is meggyőződött róla,hogy nem vagyok terhes.
Ezt több ok miatt is írtam le.1. a doki is ember,ő is tévedhet.Ezt amiatt is írom,mert vki írta,hogy csak vigaszként írjuk,hogy van még remény.Az én esetem épp fordított példa,de a lényeget jól tükrözi.Biztosat csak a vérből kimutatható hcg mutat.
2. a dokid nagyon felelőtlen,hogy csak az uh.ra hagyatkozott
3. menj utána a dolognak,mert minél előbb kiderül a terhesség,annál jobb.
4. a hődre ne hagyatkozz.Az csak gyanújel,de erre ne alapozz.
Sok sikert,szorítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!