Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek tévedett a doki...

Szerintetek tévedett a doki vagy mégis baba van?

Figyelt kérdés
Reggel voltam hüvelyi ultrahangon és azt mondta elsőnek h nem lát terhességet. Egyszer csak tovább tovább forgatta bennem azt a kütyüt és nagyon nézte a monitort, és látott egy kis pöttyöt. megkérdezte az asszisztenst hogy szerinte az mi. ő erre rávágta hogy biztos h rossz a monitor. mivel nem tudták eldönteni, így csináltak egy hasit is. azon már nem látszódott semmi. már késik 10 napja de a teszt is nega lett. lehet hogy nagyon késői peteérés volt és ezért nem mutatta ki a teszt (25ös) de a monitoron látott vmit, amiben nem volt biztos vagyis "rossz a monitor":) a hőm 37 felett van továbbra is. szerintetek? baba lehet?
2011. máj. 5. 10:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Es hogyha tenyleg kesoi peteeresem volt, akkor lehet h meg nincs semmi veszve.
2011. máj. 5. 13:12
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

12:40 esnek igaza van.

Ha az Uh az a potty baba lett volna akkor a teszt mar kimutatna.

Lehet kesoi peteeres ahogy te mondod,de akkor is,a teszt hamarabb kimutatja mint az ultrahang.

Tesztelj!

2011. máj. 5. 13:21
 13/19 anonim ***** válasza:

Nekem 6 hetesen csak egy ilyen kis pötty volt.Azt mondta a doki, hogy nem lehet kizárni, hogy terhes vagyok, de azt sem tudja mondani, hogy tutira az.Ez volt 2 hetes késésnél, vastag nyálkahártyával.Rá egy hétre 8mm lett, igazolta a terhességet.Rá egy hétre elvetéltem.Viszont végig nagyon erős tesztjeim voltak.

Neked mikor kell visszamenni? Ha nem jön meg, akkor van még remény, hogy növekedjen a "kis pöttyöd"!Remélem így lesz!!

2011. máj. 5. 14:00
 14/19 anonim ***** válasza:

Lehet baba! Nekem 30-45 napos ciklusaim voltak.

Utolsó mensi első napja nov. 30.

Rosszullét: dec.31. (gyomorégés, görcsök, hányinger)

Negatív teszt: dec.31.

Barnázás jan.1-2

Pozitív teszt jan.3.

A doki előszőr jan. 19-én látta, hogy tényleg van-e baba, addig csak reménykedtünk. (Jan.5-én voltam először dokinál, hetente hívott vissza.)

Nálam a méh helyzete alapján nem látszódott, hogy hova fészkelte be magát, csak akkor látta már a doki, mikor nagyobbacska lett. Azt mondta, hogy akár gyerek is lehet, de nem biztathat, mert rosszabb a negatív csalódás.

Pár nap múlva csinálj újra tesztet, és remélem pozitív lesz :)

2011. máj. 5. 14:13
 15/19 A kérdező kommentje:
Majus 19en. De ha mar az elottem levok ezt mondtak amiket mondtak akkor mar nem is remenykedem. Csak akkoor nem ertem h a hom miert van 37 felett es miert nem jon meg?:s
2011. máj. 5. 14:15
 16/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolso de en mar az 50. Napon vagyok es a 48.-on nega tesztem lett azaz 2 napja. Ma meg ezt tortent a dokinal amit leirtam. Sztem nincs baba:-(
2011. máj. 5. 14:21
 17/19 Manka68 ***** válasza:

Szia!

HCG vérvétel!

Az biztosat mond már most is! Mert vérzéskimaradás csak akkor van, ha már van valamennyi HCG a szevezetedben.

De talán egy teljes hormonprofil többet mondana. Ha alapból ilyen hosszúak a ciklusaid, akkor gond lehet a peteéréseddel. Így is összejöhet nagyon nagy szerencsével, de elég kicsi az esélye.

2011. máj. 5. 18:51
 18/19 anonim ***** válasza:

14:13 vagyok. Ha késői peteérésed volt, ahogy írtad, attól még lehet baba, lehet fent a hőd is. Nekem nem egyszer maradt már ki pár peteérésem, a legutóbb januárban, 78. napon jött meg. Azaz, ha visszaszámolok, akkor a 64. nap környékén simán teherbe eshettem volna. :)

A nagykönyv szerint persze, mert sajnos nem tudjuk, hogy kinek mikor "jut" baba.

A dokidról meg nagyon zárójelesen nincs jó véleményem, úgy otthagynám, mint a huzat, most még nem késő. 1)az asszisztenstől kérdezi, hogy mi lehet az uh-képen... 2)ahogy már többen is írták, ilyenkor "illene" csinálni labor vizsgálatokat, jobb lett volna, ha nem vár egy hónapot vele, hiszen lehet akár rossz helyen is a megtapadás, stb. És 3)ha a rossz monitor miatt a későbbiekben elnéz mondjuk egy cisztát, vagy ne adj'Isten egy ujjat a baba kezén, hogy tovább ne menjek...

De tudom, nem ezt kérdezted, csak gondoltam megosztom veled, hogy aggódom miattad. :)

Természetesen szorítok azért, és bármi fejlemény van, várom a kommentet.

2011. máj. 5. 21:55
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

12.39-es vagyok.Kb. 2 hónapja voltam dokinál,ugyanazt látta az uh.-n,mint amit nálad.Vastag méhnykh,3- 4 mm-s kis pötty benne.Váltig azt állította hogy terhes vagyok,kizárt dolognak tartotta,hogy ez nem egy kezdődő terhesség,még képecskét is kaptam róla.Alig tudtam meggyőzni és megmagyarázni,hogy fizikai képtelenség,hogy az legyek,mivel nem voltunk együtt a férjemmel.Végül aztán csináltatott béta-hcgt,és délután 4 órára végre ő is meggyőződött róla,hogy nem vagyok terhes.

Ezt több ok miatt is írtam le.1. a doki is ember,ő is tévedhet.Ezt amiatt is írom,mert vki írta,hogy csak vigaszként írjuk,hogy van még remény.Az én esetem épp fordított példa,de a lényeget jól tükrözi.Biztosat csak a vérből kimutatható hcg mutat.

2. a dokid nagyon felelőtlen,hogy csak az uh.ra hagyatkozott

3. menj utána a dolognak,mert minél előbb kiderül a terhesség,annál jobb.

4. a hődre ne hagyatkozz.Az csak gyanújel,de erre ne alapozz.

Sok sikert,szorítok.

2011. máj. 5. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!