Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Most mit tegyek, hogy ne...

Most mit tegyek, hogy ne legyen ilyen helyzet?

Figyelt kérdés
Van 3 macskánk. A hugom 4 éve mindig bántja őket 2 8 hetes egy másfél éves. A farkuknál fogva lógatja őket ütögeti stb. Apum nem szól semmit vagy ha szól anyum leordírtja, hogy kivágja azokat a rohadt macskákat ha nekünk fontosabbak, mint a gyerek. Anyum meg mindig a hugomnak ad igazat velem meg csak ordibál. Én zélen találtam az út szélén a macskát azóta ellett majd nemsoká ivartalanítjuk akkor anyum annyira megharagudott, hogy nem is zólt hozzám. A macska nem jöhet be építkezünk szegényeket nagyon sajnálom, mert tudom ebben a helyzetben furcsán hangzik, de nagy állatbarát vagyok. Én ma is rászóltam a gumra, hogy nem szabad mir ő mindig így szoktam nem érdekel mit mondasz. Nagyon máérges lettem és ráütöttem a fenekére persze nem olyan nagyot,de rögtön ordítva szaladt be anyuhoz. Nagyon kezdem unni a helyzetet. Ja és anyumnak a tesója is ki nem állhatja a macskákat legfőbb álma, hogy kinyírja őket. Na jó ez egy kis túlzás, de majdnem. Most is kitalálta anyum a kutyát biztos hátha megeszi azokat a nyüves macskákat! Segítsetek légyszi!! Bocsi a sok hibáért csak sietek!
2009. aug. 25. 16:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én a húgod fellógatnám a lábainál fogva jó sokáig, hogy tudja milyen. Ha a szüleid és a húgod ilyenek az állatok érdekében minnél előbb ajándékozzátok el a macsekokat, emrt nem ezt érdemlik. Ez a legjobb megoldás szerintem! Lehet, hogy hiányoznának, de így nem lenne veszekedés
2009. aug. 25. 19:11
 12/18 A kérdező kommentje:
Ja kösz ezt én is tudom. Anyum előbb suólt, hogyha mégegyszer megütöm a hugom megtanulnak a macskák repülni! A kicsik még bele is halhatnának! Ez szörnyű! Remélem nem gondolta komolyan. Egyébként tudom most így ezek után nagyon nehéz elhinni, de nem azért mondom,m ert az anyám, de tényleg jó any mindenben segít meg minden csak ő így lett nevelve. Ezért nem hibáztatom! Ja erről jut eszembe! Nem tudjátok, hogy Gyöngyöshöz legközelebb Nyíregyházán van 6 osztályos gimi?
2009. aug. 25. 19:12
 13/18 A kérdező kommentje:
Igen hirdetem a macsekot csak sajna senkinek nem kellenek pedig nagyon édesek és elevenek! Lehet, hogy elviszi a hugom ovó nénije! Ja én amúgy a kezénél fogva rángattam, de megijedtem, mert furcsa hangot hallottam.
2009. aug. 25. 19:14
 14/18 anonim ***** válasza:
Egy biztos új otthon kell a cicáknak rakj ki esetleg az utcára plakátokat a cicákról telefonszámmal valakinek biztos kelleni fog! Kérdezgessd meg az ismerőseidet, hogy nekik nem e kell vagy az ismerőseidet kérde meg , hogy ők is kérdezősködjenek!
2009. aug. 25. 20:01
 15/18 anonim ***** válasza:
Nincs olyan felnőtt a környezetedben, akiben megbízol? Rokon, tanár, nagyszülő? Tőle kérhetnél segítséget. Nem csak a cicák miatt, hanem a bánásmód miatt is.
2009. aug. 25. 20:49
 16/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nincsen! Anyum bejött "jóéjt puszit adni" mikor leült mellém az ágyra megkérdezte elverjem a seggedet? Mire én megkérdeztem tóle, hogy tényleg úgy gondolja, hogy nem volt jogos amit tettem. Erre ő azt hozta fel, hogy bezzeg mikor én ennyi idős voltam és kaptam egy cicát ütöttem vágtam. Ezt még el is hiszem, de az nem teljesen az én hibám volt hiszen minden gyerekben megvan ez csínytevéd, de mint minden másra erre is tanítani kell őket, hogy mit szabad és mit nem. Ők egyszer nem szóltak rám erre én ugyanezt elmondtam unyunak mire ő durrogva kiment! Remek éjszakám lesz!
2009. aug. 25. 22:27
 17/18 anonim ***** válasza:

én a hajánál fogva lógatnám ,hmm vajon tetszene-e neki... nem szabad engedni neki... anyukádat nem értem...a cicák is élőlények...

Anyukád tesója meg nyugodtan álmodozzon csak róla,ha meg teszi az már állítkínzás ,tehát büntethető!!!!!!!!!!!

2009. aug. 26. 22:34
 18/18 A kérdező kommentje:
Csak áttvitt értelemben mondtam anyum tesóját, de amúgy szerinted ki jelentené fel??? Senki...
2009. aug. 27. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!