Fog ez a helyzet változni szerintetek, vagy inkább felejtős legyen a baba?
Szia!
Nálunk is ez a helyzet annyi külömbségel hogy aposom iszik és mi bevállaltuk a babát!!
Mi egy házba lakunk apósomékkal és ha iszik akkor senkit nem nézz üvöltözik állandóan...viszont ha jozan akkor nem lehet még egy ilyen jó embert találni!!
Mi sem tudunk elköltözni szintén az adósság miatt..
Mi ugy oldjuk meg ha asom részeg akkor megyünk az én szüleimhez,és ha itthon rendbe jöttek a dolgok akkor haza jövünk!!
Ha tudtam volna hogy ez igy lesz akkor biztos nem szültem volna addig babát amig nem költözünk külön!!
Remélem helyre jönn nálatok és nálunk is minden minnál hamarabb!!
Nem küldik elvonóra. pár napot bent tölt és ennyi. elvonóra bíróság kötelezheti, ha valami olyat tesz, ami törvény ellenes. Hidd el, sajnos tudom. Igazából az, hogy a gyerek látja részegen a nagymamát szerintem nem akkora tragédia, mint ha a szüleit látná. Én azt mondom, ne fosszátok meg magatokat egy ekkora örömtől, mint a gyerek egy ilyen idióta miatt! Mikor apukám meghalt, anyukám az alkoholba menekült a bánat elől. Mi tesómmal csak kínlódtunk emiatt. Aztán pár évvel később nővérem terhes lett, és közölte anyuval, ha nem változtat, nincs unoka. Anyu totál elszánta magát, nagy nehezen, de letette a poharat. Azóta már 4 unokával ajándékoztuk meg. Totál kicserélték. Nagyon erős bagós, de ha hozzánk jön, rá nem gyújtana. Van, hogy itt van heteket és egész idő alatt nem cigizik, pedig azt nem tiltottuk meg neki.
Szerintem próbáljatok beszélni egy tiszta percében a kedves mamával, hátha ti is sikerrel jártok!
Mielőbbi boldog babázást nektek!!!!
"leadja a rendszámot" ezen behaltam! :D
Nehéz szitu, mert oké, hogy kizárjátok, de ha meglesz a gyerkőc és növekszik, nem fogja érteni, hogy a mama mit ordibál odakint.
Próbáltatok már a sárkánnyal beszélni erről? Kerek perec megmondanám neki, hogy féltek a hülyesége miatt bevállalni a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!