Most mit tegyek, hogy ne legyen ilyen helyzet?
Figyelt kérdés
Van 3 macskánk. A hugom 4 éve mindig bántja őket 2 8 hetes egy másfél éves. A farkuknál fogva lógatja őket ütögeti stb. Apum nem szól semmit vagy ha szól anyum leordírtja, hogy kivágja azokat a rohadt macskákat ha nekünk fontosabbak, mint a gyerek. Anyum meg mindig a hugomnak ad igazat velem meg csak ordibál. Én zélen találtam az út szélén a macskát azóta ellett majd nemsoká ivartalanítjuk akkor anyum annyira megharagudott, hogy nem is zólt hozzám. A macska nem jöhet be építkezünk szegényeket nagyon sajnálom, mert tudom ebben a helyzetben furcsán hangzik, de nagy állatbarát vagyok. Én ma is rászóltam a gumra, hogy nem szabad mir ő mindig így szoktam nem érdekel mit mondasz. Nagyon máérges lettem és ráütöttem a fenekére persze nem olyan nagyot,de rögtön ordítva szaladt be anyuhoz. Nagyon kezdem unni a helyzetet. Ja és anyumnak a tesója is ki nem állhatja a macskákat legfőbb álma, hogy kinyírja őket. Na jó ez egy kis túlzás, de majdnem. Most is kitalálta anyum a kutyát biztos hátha megeszi azokat a nyüves macskákat! Segítsetek légyszi!! Bocsi a sok hibáért csak sietek!2009. aug. 25. 16:38
1/18 A kérdező kommentje:
Ja én 12 vagyok és lány!
2009. aug. 25. 16:38
2/18 A kérdező kommentje:
Annyira igedes vagyok ilyenkor, hogy legszívesebben sírva fakadnék!
2009. aug. 25. 16:39
3/18 anonim válasza:
Szerintem nem tudsz ebben a helyzetben semmit tenni sajnos. Esetleg, hogy elbeszélgetsz húgoddal, hogy az okos gyerekek nem csinálnak ilyet, de ha a szüleid nem szólnak rá... hát esélytelen a dolog... Próbáld eltűrni. Ha majd szülő leszel normális gyerekeket nevelsz, nem állatkínzókat. Ha jönne a kutya az nem lesz gond szerintem. A kölyökkutyák hamar megszokják a macskákat. Nem lennék a Te helyzetedben! Kitartást!
4/18 anonim válasza:
Mire való a 2 kezed? amikor nem látják muterodék olyat rávágsz hugodra amekkorát csak bírsz, attól h sírva fakaszd még nemlesz jobb az állatoknak tegyél is értük h ne így legyen, szép szóra nem hallgatott a tesód hát folyamodj erőszakhoz.
5/18 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Már 1000.szer elmondtam a hugomnak, hogy nem szabad, de igazad van próbálom eltűrni majd ha felnőtt leszek annak ellenére, hogy engem így neveltek én a gyerekemet biztos nem erre fogom!
2009. aug. 25. 16:54
6/18 A kérdező kommentje:
Persze mindig rávágok a kezére, de anyuék itthon szoktak lenni, mert nem dolgozik és mindig csak rohan, hogy anyu a Dóri már megint "megvert". Egyébként tudom, hogy az erőszak úgy se segít, mert annál jobban csinálja, de nagyon ideges tudok lenni.
2009. aug. 25. 16:55
7/18 A kérdező kommentje:
Kérte anyu, hogy tegyem el a cipőmet(teljesen jogosan)! Vittem volna be mire utánam ordított, hogy koszosan be ne vigyem, mert én abba dagonyáztam. Vissza tettem bejöttem a szobába bezártam az ajtót erre leordítja a fejemet, hogy ne csapjam be az ajtót, mert úgy szájon töröl! Hát mostmár tényleg nagyon elegem van! Ez is csak azért van, mert kiálltam azokért a macskákért! Kellett nekem hazahozni télen. Egyébként teljesen normális vagyok kitűnő tanuló mindenben segítek...stb! És akkor ezt kapom! Bárcsak elköltözhetnék otthonról!
2009. aug. 25. 17:00
8/18 anonim válasza:
szólj rá.. üss rá a kezére. Ha anyádék meg beszólnak, akkor fenyegesd meg őket az állatvédő ligával!!!
9/18 A kérdező kommentje:
Utólsó: már próbáltam egyszer, de akkor olyan nagy veszekedés lett, hogy azt el se tudod képzelni!
2009. aug. 25. 17:02
10/18 anonim válasza:
Nem tudom mi lenne, ha némelyik ember a farkánál lenne huzigálva.
Aki utálja az állatokat, és főleg a cicákat, az rossz ember. Punktum!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!