Állatkínzó gonosz vagyok?
a cicám szobacica. nem engedem ki sose a lakásból, mert eléggé veszélyes környéken lakunk és már vagy 5 cicám eltűnt. Megszakadna a szívem ha neki is baja esne. De lelkiismeretem van mikor kimegyek az udvarra és ő ott nyávog hogy ki akar jönni.
Állatkínzó vagyok, vagy gonosz, vagy nincs ezzel így gond?
Nem vagy állatkínzó, én is ezt teszem. Van egy erkélyünk, oda kimehet, de bambusz van egészen, így nem tud kiesni. Kisebb korában szökött a lépcsőházba, de amikor szembejött vele egy hatalmas cane corso, rájött, hogy bent biztonságban van, kint nem :)
Nyakörvet úgy rakj rá, hogy ha felakad valahová, akkor nem biztos, hogy ki is tud szabadulni...
Kertes házban lakunk, de eléggé nem jóféle emberek laknak errefelé és mér jó pár cicám eltűnt... :S
ha kimegyek cigizni akkor van hogy kijön velem. (bár már egy hónapja nem volt kint mert volt nálunk egy vendégkutya "nyaralni" és nem rég ment vissza. Most meg már azért kezd hideg lenni hogy kiengedjem) Amúgy fiú. Nincs ivartalanítva de nem sokára hozok mellé egy lány cicát (2-3 hónap attól függ mikor születik meg és mikor hozhatom el) Akkor ki lesz ivartalanítva.
Az jó lesz, ha lesz társa :) Nekem 5 van benti macska, nagyon jól megvannak :)
Kis kennelt nem akarsz neki csinálni, hogy ki tudjon menni "napozni" vagy macskabiztos kerítést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!