Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Állatkínzó gonosz vagyok?

Állatkínzó gonosz vagyok?

Figyelt kérdés

a cicám szobacica. nem engedem ki sose a lakásból, mert eléggé veszélyes környéken lakunk és már vagy 5 cicám eltűnt. Megszakadna a szívem ha neki is baja esne. De lelkiismeretem van mikor kimegyek az udvarra és ő ott nyávog hogy ki akar jönni.

Állatkínzó vagyok, vagy gonosz, vagy nincs ezzel így gond?

2012. okt. 7. 18:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szobacicáim vannak. És mivel ezt szokták meg, nem tudják milyen kint lenni, ezért tök jól el vannak így. Ha egy cica kijárós volt, és egyszer csak bezárják, na az már gáz.
2012. okt. 7. 19:32
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy állatkínzó, én is ezt teszem. Van egy erkélyünk, oda kimehet, de bambusz van egészen, így nem tud kiesni. Kisebb korában szökött a lépcsőházba, de amikor szembejött vele egy hatalmas cane corso, rájött, hogy bent biztonságban van, kint nem :)

Nyakörvet úgy rakj rá, hogy ha felakad valahová, akkor nem biztos, hogy ki is tud szabadulni...

2012. okt. 7. 19:33
 13/28 A kérdező kommentje:

Kertes házban lakunk, de eléggé nem jóféle emberek laknak errefelé és mér jó pár cicám eltűnt... :S

ha kimegyek cigizni akkor van hogy kijön velem. (bár már egy hónapja nem volt kint mert volt nálunk egy vendégkutya "nyaralni" és nem rég ment vissza. Most meg már azért kezd hideg lenni hogy kiengedjem) Amúgy fiú. Nincs ivartalanítva de nem sokára hozok mellé egy lány cicát (2-3 hónap attól függ mikor születik meg és mikor hozhatom el) Akkor ki lesz ivartalanítva.

2012. okt. 7. 19:50
 14/28 anonim ***** válasza:
Ha az én macsekomat megpróbálnám kivinni a lakásból sétálni, sokkot kapna.. Még az erkélyről is bemenekül, ha pl. fúj a szél, a korlátra pedig soha meg sem próbált felugrani. Ő tipikus szobacica, pedig sima árokparti házimacska.
2012. okt. 7. 19:50
 15/28 anonim ***** válasza:
Ha ivaros fiú és eljárt eddig is csajozni akkor lehet, hogy nehezen fog menni... Eddig hogy bírja a bentlétet?
2012. okt. 7. 19:52
 16/28 A kérdező kommentje:
Nem volt kijárós sosem, most 5 hónapos, de max fél órákat volt kint (jó időben) de az elmúlt 2-3 hónapban fokozatosan csökkentettem ezt is, és már egy hónapja nem is volt kint a vendégkutya miatt. és már nem nyávog csak néha mikor kint vagyok és akkor is hamar "feladja" de lelkiismeretem van. Ezért is hozok mellé egy másik cicát, mert ha nap közben nem vagyunk itthon nem akarom hogy itthon egyedül kuksoljon, meg amúgy is imádom a cicákat, minél több annál jobb :D
2012. okt. 7. 19:54
 17/28 anonim ***** válasza:

Az jó lesz, ha lesz társa :) Nekem 5 van benti macska, nagyon jól megvannak :)

Kis kennelt nem akarsz neki csinálni, hogy ki tudjon menni "napozni" vagy macskabiztos kerítést?

2012. okt. 7. 19:57
 18/28 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy közös az udvarban vagyunk tesómékkal és nem igazán akarok kerítgetni, mert már így is szét van "szabdalva" a kert (le van választva konyhakert, előkert kocsibejáró, virágos rész a többi meg kerti bútor és sütögetős résznek van meghagyva.) Nem tudom hova keríthetnék még le ebből...
2012. okt. 7. 20:04
 19/28 anonim ***** válasza:
41%

Ezt nézd meg!!

[link]

2012. okt. 8. 06:36
 20/28 anonim ***** válasza:
Ez az előző nagyon jó! Ha ilyen házban laknánk, biztos csinálnék ilyet a cicmicnek!
2012. okt. 8. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!