Ha megöli a szomszéd a kiscicákat?
Fotózd le a cicákat, és tedd fel netre.
Sokan keresnek kiscicát.
és a törvény az ilyen állatkínzókat nem bünteti?
És egyébként is milyen ember az ilyen, aki képes újszülött ártatlan kis jószágokkal ilyet tenni? :'(
...
Ennél biztos hogy van jobb megoldás, bármit csak ezt ne!
2. válaszoló! A kérdésben nem volt benne, hogy a szomszéd rögtön születéskor megölné a cicákat.
Az első válaszoló jó ötletet adott (ellentétben veled).
Kedves kérdező, szerintem beszélj a szomszédoddal, mondd el neki, hogy örökbe tudnád adni a macskákat.
Vagy mondd azt, hogy te szeretnél kiscicákat, adja oda őket, ha meglesznek.
Kezdd már most hirdetni, valakinek biztos kellenek!
Kisvárosokban/faluhelyen ez bevett gyakorlat a macska állomány kordában tartása végett. Főleg az idősebb korosztály körében.
Emlékszem még gyerekkoromban a nagyapám is agyonütötte az újszülött kismacskákat aztán elásta őket. Mindenki ezt csinálta...
Beszélj a szomszédoddal, hogy ezek az idők már elmúltak és inkább ivartalanítsa a macskáját. Meg a mostani alom sorsáról majd gondoskodsz.
#3.
Az abortuszról mi a véleményed?
#8.
És ő fogja szoptatni az újszülött kiscicákat? Vagy majd vesz neki viszkaszt?
Te fogyasztasz húst?
2. vagyok.
Nem tanácsot adtam, hanem leirtam azt ami sajnos általános. A megszületett kiscicákat azonnal elássák, vagy vizbe fojtják. Azt nem mondtam, hogy ezzel egyet is értek.
A kérdező azt irta, hogy "állitólag mindig megöli". Tehát nem ez lenne sajnos az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!