Miért bámul engem gonosz szemekkel a macskám?
3 hónapja van egy kismacskánk, aki ma már 7 hónapos. A családban a páromat tiszteletben tartja, neki szót fogad és gyakran bújik oda hozzá, velem viszont rengeteget játszik. (a párommal sosem játszik..) Én etetem, gondozom. Nagyon eleven, imád velem "harcolni", birkózni, játszani, gyakran megtámad amikor megyek egyik szobából a másikba és mindig megharap, nagyon játékos.
Amikor fürdeni megyek, bejön utánam, leül a fürdő közepére és folyamatosan bámul. Rendesen gonoszan néz, olyan, mintha szabályosan megakarna ölni. Éjjelente többször is ébredtem már arra, hogy az ágyam mellett ül és engem bámul. Kicsit kezdek félni tőle, olyan horror film szerű már ez az egész... amikor hozzászólok, akkor viszont elszalad.
Amúgy aranyos kismacska... de miért bámul mindig engem??? Senki mással nem csinálja ezt. A párom azt mondja, biztosan egérnek néz engem és talán megakar enni.
Fú, hát ez, hogy éjszaka odamegy az ágyadhoz, és elkezd bámulni, tényleg elég fura/ijesztő... Fogalmam sincs, mitől lehet. Csak arra tudok tanácsot adni, hogy ha zavar az éjszakai "rémisztgetése", szerintem zárd be egy külön szobába, és majd leszokik idővel erről. Bár nekem kutyám van, de ő is állandóan jön utánam, felugrik az ágyamra, amikor alszok (és még nincs bezárva a konyhába), bár ő sose néz rám gonoszul. Mellesleg szerintem ismered a Ghost című filmet, amiben van egy jelenet, amikor a macska látja a szellemet. Nem tudom, mennyire hiszel a paranormális/természetfeletti dolgokban (én igen), úgyhogy ilyesmin is elgondolkozhatnál...
Remélem, sikerül megoldani a dolgot.
Épp tegnap vittem el dokihoz, tehát tegnap óta ivartalan! :-)
amúgy fiú cica, de remélem megváltozik így a viselkedése végre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!