a cicám szobacica. nem engedem ki sose a lakásból, mert eléggé veszélyes környéken lakunk és már vagy 5 cicám eltűnt. Megszakadna a szívem ha neki is baja esne. De lelkiismeretem van mikor kimegyek az udvarra és ő ott nyávog hogy ki akar jönni.
Állatkínzó vagyok, vagy gonosz, vagy nincs ezzel így gond?
Jól teszed, ha bent tartod. Ivartalanítva van? Ha ivartalaníttatod, akkor nem fog kifelé vágyni.
2012. okt. 7. 18:52
3/28 anonim válasza:
Én nem akarlak mínősíteni,de gondolj csak bele,milyen lehet úgy élni állatként,hogy sohasem mehetsz ki,nem vadászhatsz madarakra,nem érzheted a nap melegét,és életed végéig be vagy zárva valahová.
Na?Szerinted ez jó neki?
Néha azért leviszed sétálni,vagy levegőzni?
2012. okt. 7. 19:00
4/28 anonim válasza:
A nap melegét érezheti, mert majd kiül az erkélyre, ha van, ha nincs akkor meg egy ablak, de mindenhová kell rács.
2012. okt. 7. 19:01
5/28 anonim válasza:
Tudom az sem jó,ha történne vele valami,de ma már lehet venni cicára való pórázt,hámot,és azzal elviheted sétálni!
2012. okt. 7. 19:02
6/28 anonim válasza:
Az igaz, sétáltatni lehet, de csak ivartalanítva, különben el akar majd szaladni a tüzelő nőstény után ha fiú vagy ha lány akkor meg a fiúk után.
2012. okt. 7. 19:07
7/28 anonim válasza:
Egy macskának szerintem szüksége van a szabadságra, ők fel tudnak mászni mindenhova, beférnek szinte a legkisebb lyukakon, nincs olyan hely ami egy macskának veszélyes lenne. Inkább azt kell megtanítani neki, hogy ne menjen oda idegen emberekhez, mert könnyebben elő szokott fordulni, hogy befogja valaki, mert azt hiszik kóbor. Lehet venni ilyen nyakörvet is amire ráírod, hogy hol laktok.
2012. okt. 7. 19:08
8/28 anonim válasza:
Vagy csinálsz neki egy elkerített részt. vannak macskabiztos kerítések. Akkor kint lehet, de nem tud elmenni.
Amúgy nem értem, akinek van udvara ez miért nem jut eszükbe.
Én így fogok majd csinálni, ha elköltözünk.
2012. okt. 7. 19:10
9/28 anonim válasza:
végülis nem állatkínzás.. de a macskáknak szükségük van szabadságra és mozgástérre, nem ajánlatos őket bezárni a lakásba.. ha ki van ivartalanítva, akkor tényleg jobb neki, viszont néha, amikor ráérsz vidd el magaddal sétálni, vagy engedd ki, hogy közben figyelsz rá.. ( bár szerintem ez sem elég neki)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!