A macskán lába nagyon feldagadt. Mivel segíthetek neki?
Figyelt kérdés
Ma reggel amikor megláttam a lába nagyon fel volt dagadva.
És amikor jobban megnéztem anyuval akkor volt egy befőttes gumi a lábán.Nehezen levágtuk róla és nagyon rossz így őt látni.Az orvos csak 4 órától lesz mit tegyek hogy könnyítsek a fájdalmán?
(Akartam képet felrakni de nem működik a Bluetooth)
Valószínű hogy a szomszédom volt mert az egy állatkínzó és sok állatom halt megy miatta.
Szerintem felakadt az egyik hurkába.(nem ő az első macskánk aki hurokkal jött haza)
2012. szept. 12. 13:19
1/4 anonim válasza:
Igen segítene neked is te nyamvadt a kés csak a nyaki problémáknál, mivel agyad tuti nincs.
Borogasd, neki vizes ruhával, estleg betadine al fertőtlenítsd. Én ezt tenném, a szomszéd pedig nyugodtan jelentsd fel.
2/4 A kérdező kommentje:
Anyu azt mondta hogy nincs elég bizonyítékunk pedig már engem is fenyegettet hogy megmérgezi a kutyámat
2012. szept. 12. 14:02
3/4 A kérdező kommentje:
És nem vágtuk meg a macskát hanem a gumit vágta anya ketté -.-
2012. szept. 12. 14:04
4/4 anonim válasza:
Persze drága olvastam. Valaki belinkelt egy kést, hogy azzal segíthetsz a cirnyogón. értem én a szituációt. csapdákkal se lehet semmit kezdeni??? mit képzel magáról az iylen ember nem értem.Jobbulást a cicádnak-azért írd meg hogy mi lett vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!