Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Segitséég! Eltört a cicám...

Segitséég! Eltört a cicám lába mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogyan tört el hazaértem és láttam hogy ugrálva megy és 90 fokban elhajlik a lába fáj mikor hozzáérünk a cica még csak 3 hónapos és jelenleg nincs pénzünk állatorvosra van valami maszek ötletetek mivel segithetnék rajta nagyon rossz nézni szegényt légyszi segítsetek!!!

[link]

2011. aug. 25. 11:55
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
15:27 te biztos nagy örökségre tettél szert mert,nagyon sok ilyennel fogsz találkozni és ezt mind ingyen?
2011. aug. 25. 16:05
 52/59 anonim ***** válasza:

Persze, mert nincs spórolt pénzetek, abból 10-15 ezret nem bírtok rászánni a macskára? Inkább szenvedjen?

(Nem tudom mennyiért rakják helyre a macska törött lábát, csak írtam 2 számot.)

2011. aug. 25. 17:08
 53/59 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz elmenni az állatorvoshoz, felhívsz 1-2-t, hogy kitudna-e jönni. Vagy nincs felétek busz, bicikli, vonat, kocsi? Pénzt meg kölcsönkérsz a rokonságtól, nem logikus? Marha, mellesleg állatkínzó ha nem csinálsz vele semmit.
2011. aug. 25. 17:11
 54/59 anonim ***** válasza:
67%
Most már abba lehetne hagyni. Kiment az orvos a cicához, minden OK, meg fog gyógyulni. Ne túráztassátok tovább magatokat.
2011. aug. 25. 17:32
 55/59 anonim ***** válasza:

Jaj, örülök h sikerült megoldani! Látod? Az állatorvosok általában állatbarátok, nem hagynak szenvedni egy apró cicát!

Amúgy: ha a szomszédotok akkora állat h dobálja a cicát, nem tartanátok inkább bent szegényt? :(

2011. aug. 25. 21:52
 56/59 anonim ***** válasza:
esküszöm ,hogy tök hülyék az emberek, falun a lakásba egy bolha zsákot ,vidékiek vagyunk és nem hülyék!
2011. aug. 25. 22:37
 57/59 anonim ***** válasza:
Hallod 44%-os, húzd már le magad a wc-n, amúgy a falusiak sokszor tökhülyék, de ne foglalkozz vele, itt vagy te, élő példának, plusz nem neked tanácsoltam hanem a kérdezőnek...
2011. aug. 25. 22:42
 58/59 anonim ***** válasza:
Aki állatbarát az falun is az, aki meg nem, az városban sem az!
2011. aug. 25. 22:43
 59/59 anonim ***** válasza:
Mi egyszer elvittük a cicám nyaralni mamához egy tanyára nem volt a közelbe semmi.Nem tudtam elvinni.Én is megijedtem de az állatok gyorsabban gyógyulnak ezért azt hittem meghal.de nem tejbe(meleg)gyúrj össze szalámit is egy csövön át etesd most hülyeségnek látszik amit mondok de ez van.Mi se tudtuk elvinni papám meghalt mama nem tudott vezetni.Ja és vizet is így agy neki.3 hét és jobban lesz egyép ként ha túl élte az első éjszakát akkor meggyógyul!:)Sok sikert remélem menni fog!!
2012. júl. 24. 14:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!