Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Segitséég! Eltört a cicám...

Segitséég! Eltört a cicám lába mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogyan tört el hazaértem és láttam hogy ugrálva megy és 90 fokban elhajlik a lába fáj mikor hozzáérünk a cica még csak 3 hónapos és jelenleg nincs pénzünk állatorvosra van valami maszek ötletetek mivel segithetnék rajta nagyon rossz nézni szegényt légyszi segítsetek!!!

[link]

2011. aug. 25. 11:55
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:

Vidd el az állatorvoshoz és mondd meg neki, hogy nincs egy vasad se, megcsinálja-e ingyen vagy hitelbe. Valószínűleg meg fogja csinálni akár saját költségre is.

Egyébként meg nem igazán hiszem el, hogy nincs annyi pénzed, hogy az orvos gipszbe tegye a macskádat. Az azt jelentené, hogy nem tudsz enni, inni, számlát befizetni. Valamelyiket hagyd ki most, mert felelős vagy az állatodért. Böjtöld ki.

2011. aug. 25. 12:51
 32/59 anonim ***** válasza:

Nem rosszindulatból mondom, de keresd meg a cicát, aztán ha megvan, ajándékozd el valakinek, aki tud gondoskodni róla. Szerintem itt a válaszadók között is többen vannak, akik befogadnák. Túl sok teher van a családotokon, nem kellene egy ártatlan állat életét is kockáztatni miatta.

Nem tudom, hogy megfogadod-e a tanácsokat, hogy mindenképpen vidd el orvoshoz, szerintem nem fogod, csak és csakis ezért írom a következőt:

HA. HA esetleg úgy döntenél, hogy tényleg nem viszed el orvoshoz (de kérlek még egyszer, hogy vidd el!!!), akkor azt ajánlom, hogy mivel írtad, hogy falun élsz, keress egy idősebb haszonállattartót, és kérd meg, hogy segítsen ő. De ha szilánkos a törés, akkor ezzel megölheted a cicát. Ha szépen elpattant, akkor talán sikerülhet visszatenni és sínbe tenni, de ne lepődj meg, ha közben kikaparja a szemedet, mert iszonyú fájdalmai vannak. Kérlek még egyszer, hogy vidd el orvoshoz, ha van benne emberség, és valószínűleg van, akkor meg fogja csinálni ingyen.

2011. aug. 25. 13:05
 33/59 anonim ***** válasza:

Vidd el állatorvoshoz, van olyan doki aki hitelt (nem tom most hirtelen azt a szót) is elfogad vagy is nem kell kézpénzbe fizetned hanem majd havonta valamenyi összegedt!!!

De jó lenne még ma elvinni a cicát!!!

Kocsitok van?

Vigyétek el azzal.

Ha nincs kocsitok szomszéd is kölcsön adja! (szerintem)

Vagy szomszédot megkéred, h vigye be és kifizeted a benzinköltséget plusz kitakarítod az autóját!:D

Mégegyszer leírom: Jó lenne ha ma már mütve lenne!

2011. aug. 25. 13:07
 34/59 anonim válasza:

Mi az, hogy nincs pénzed állatorvosra? Jó ízűen tudod megenni az ebédedet? Ekkora nagy önzőséget. Eltört egy élőlény lába, fájdalmai vannak, ha azonnal nem hozzák rendben, örökké sántítani fog, neked meg nincs pénzed, mert nem vagy hajlandó kihagyni 1-2 étkezést.

Nem veszel tejet és kenyeret 2 napig és ott a pénz. Vagy kérsz kölcsön.

Ha ismernélek, már rég feljelentettelek volna állatkínzásért.

2011. aug. 25. 13:09
 35/59 anonim válasza:
Nincs pénze... elképesztő. Ha eltörne a macskám lába, akkor inkább nem ennék 1 hétig, csak rendbe tudjam hozni.
2011. aug. 25. 13:12
 36/59 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg a gyerekeidet, hogy nincs pénz, mi legyen a cicával. Szerintem önként, dalolva mennek majd szórólapozni, mert a gyerekeknek általában még van szívük... És akkor ott a pénz.

Két napig nem eszel vacsorát és ott a pénz. Kölcsönkérsz a szüleidtől / megkéred őket, hogy fizessék már ki, és ott a pénz. Eladod a webcamet, amivel a macskát fényképezed, és ott a pénz. Ez nem olyan dolog, hogy nincs rá pénz, egyszerűen muszáj kifizetned és kész!

Ahogy valaki írta már, gyakorlatilag állatkínzásért feljelenthető vagy, ez nem így megy, hogy nem akarom kifizetni, akkor nem kell.

2011. aug. 25. 13:14
 37/59 anonim válasza:
Egyébként meg kizártnak tartom, hogyha elviszed állatorvoshoz, látja, hogy 90 fokban el van hajolva a macska lába, akkor ne műtené meg, hanem hazaküldene. Akinek van lelke, az ilyen esetben fél percig se agyal a pénzen.
2011. aug. 25. 13:15
 38/59 anonim ***** válasza:
Meglepődnél, ha tudnád, hogy mi mindenről mondtunk le a kutyám műtétje miatt... Valószínűleg sokan vannak vele így.
2011. aug. 25. 13:16
 39/59 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem jelenthető fel állatkínzásért. Ti milyen buták vagytok. Gondolkozzatok már mielött leírtok valamit. Hagyd a macskát had szenvedjen kinem szarja le, majd akik itt tanácsolták hogy hogyan szerezzen pénzt majd szépen küldenek neked postán hogy kifizethesd a pénzt vagy ha nem akkor meg ne is tanácsoljatok semmit ti álszentek.
2011. aug. 25. 13:20
 40/59 anonim ***** válasza:
100%
persze persze! tanácsot kért, nem pedig azt h küldjünk pénzt.. nem vagy okosabb... ha megírta vna h hol lakik, lehet esély lett vna, h segítsenek... de ha most komolyan ezen múlik írja meg a címét és esküszöm h küldök annyit h legyen elég... pedig nekünk is viszik a fejünk fölül a lakást.. csak én nem vagyok ennyire önző.. anyu egyedül nevel minket tesómmal... nálunk is most van sulikezdés... és a ruhákat se vesszük, csak amit mások kinőnek, azt megkapjuk mi... de ennyi még nekünk is van.. nem az h mennyi... de kiszorítjuk valahogy... és nézve a hölgyemény hozzáállását, nem meglepő h nincs barátja aki adna kölcsön. valószínűleg nem csak ezzel ilyen nemtörődöm.. elhiszem h sok a gondja.. de a macska is beletartozik a gondok közé... kinek tökéletes az élete?? 17/l
2011. aug. 25. 13:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!