Segitséég! Eltört a cicám lába mit tegyek?
Nem tudom hogyan tört el hazaértem és láttam hogy ugrálva megy és 90 fokban elhajlik a lába fáj mikor hozzáérünk a cica még csak 3 hónapos és jelenleg nincs pénzünk állatorvosra van valami maszek ötletetek mivel segithetnék rajta nagyon rossz nézni szegényt légyszi segítsetek!!!
De igen, a kérdező tehet róla. Ha nincs pénze fenntartani egy állatot, ne tartsa. Ugyanolyan, mint amikor valaki megveszi a drága autót, de a fenntartásra már nincs pénze. Csak épp az autó nem szenved, ha elhanyagolják, míg egy állat igen.
Ha lenne egy épkézláb állatvédelmi törvény Magyarisztánban, egy ilyen kérdés után már bilincsben vinnék el a kérdezőt.
Szerencsétlen macska! Hívd fel a legközelebbi menhelyet a közeletekben. Ők szoktak segíteni ilyenkor, és állatorvost szereznek.
Ha az se segít, akkor a rokonságot kérdezzétek meg, ki tudna kölcsönadni. Nem olyan drága egy cicaláb gyógyítása...
Ingyen hoztuk a kiscicát, és bármilyen meglepő is 3 gyerekre kell költeni és pont iskola lesz igy kb 30-as mínuszba vagyunk tehát kb 2-3 hét múlva jutunk el vele az állatorvoshoz! épphogy csak van mit ennünk meg a cicának is.
arra gyanakszok hogy kint játszadozott és talán kíváncsiságból átment a szomszédhoz(aki nem szívleli a macskákat és átdobta a kerítésen és pont rosszul esett)
ez történt valószínűleg és nincs ismerősünk se aki segíthetne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!