Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Segitséég! Eltört a cicám...

Segitséég! Eltört a cicám lába mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogyan tört el hazaértem és láttam hogy ugrálva megy és 90 fokban elhajlik a lába fáj mikor hozzáérünk a cica még csak 3 hónapos és jelenleg nincs pénzünk állatorvosra van valami maszek ötletetek mivel segithetnék rajta nagyon rossz nézni szegényt légyszi segítsetek!!!

[link]

2011. aug. 25. 11:55
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
Mivel nem vagytok állatorvosok, feltételezem...nem tudunk semmit ajánlani. Ja de, egyet igen, vigyétek el szerencsétlent, valahogy beszéljétek meg az orvossal a részlet fizetést, vagy kérjetek kölcsön. Én sem vagyok gazdag, de a kutyáimért minden követ megmozgatnék, ha az egészségükről van szó!
2011. aug. 25. 12:06
 12/59 anonim ***** válasza:

De igen, a kérdező tehet róla. Ha nincs pénze fenntartani egy állatot, ne tartsa. Ugyanolyan, mint amikor valaki megveszi a drága autót, de a fenntartásra már nincs pénze. Csak épp az autó nem szenved, ha elhanyagolják, míg egy állat igen.

Ha lenne egy épkézláb állatvédelmi törvény Magyarisztánban, egy ilyen kérdés után már bilincsben vinnék el a kérdezőt.

2011. aug. 25. 12:08
 13/59 anonim ***** válasza:

Szerencsétlen macska! Hívd fel a legközelebbi menhelyet a közeletekben. Ők szoktak segíteni ilyenkor, és állatorvost szereznek.

Ha az se segít, akkor a rokonságot kérdezzétek meg, ki tudna kölcsönadni. Nem olyan drága egy cicaláb gyógyítása...

2011. aug. 25. 12:10
 14/59 anonim ***** válasza:
Merre laksz?
2011. aug. 25. 12:11
 15/59 anonim válasza:
Jaaj kérlek vhogy intézzétek el a pénzt, kérjetek kölcsön vagy vmi, de vigyétek el orvoshoz !!
2011. aug. 25. 12:13
 16/59 A kérdező kommentje:

Ingyen hoztuk a kiscicát, és bármilyen meglepő is 3 gyerekre kell költeni és pont iskola lesz igy kb 30-as mínuszba vagyunk tehát kb 2-3 hét múlva jutunk el vele az állatorvoshoz! épphogy csak van mit ennünk meg a cicának is.

arra gyanakszok hogy kint játszadozott és talán kíváncsiságból átment a szomszédhoz(aki nem szívleli a macskákat és átdobta a kerítésen és pont rosszul esett)

ez történt valószínűleg és nincs ismerősünk se aki segíthetne..

2011. aug. 25. 12:15
 17/59 anonim ***** válasza:
75%
12:01 jó az ötleted a többiek csak kötözködnek ha annyira nem tetszik nekik a rendszer akkor fizessétek ki a orvosi költséget és ,ne kritizáljatok , nyugodtan csináld meg a sínbe rakást jó gyógyítást senkinek semmi köze ,hogy mire van pénzed ,és mit csinálsz a cicussal!
2011. aug. 25. 12:15
 18/59 anonim ***** válasza:
19%
Kedves kérdező, kívánom, törjön el mindhárom gyereked lába. Ha megtörtént, szólj bátran, nagyon szívesen segítek sínbe tenni, begipszelni.
2011. aug. 25. 12:18
 19/59 A kérdező kommentje:
Köszönöm, valószinüleg az lesz nincs más választásom 2-3 hét alatt mennyire fajulhat el a dolog???(ugy értem mi lesz a lábával 2-3 hét mulva szerintetek??
2011. aug. 25. 12:18
 20/59 anonim ***** válasza:
100%
kedves hozzá szólók ti nem tudtok olvasni .Segítséget kért és nem kötözködést!
2011. aug. 25. 12:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!