Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Segitséég! Eltört a cicám...

Segitséég! Eltört a cicám lába mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogyan tört el hazaértem és láttam hogy ugrálva megy és 90 fokban elhajlik a lába fáj mikor hozzáérünk a cica még csak 3 hónapos és jelenleg nincs pénzünk állatorvosra van valami maszek ötletetek mivel segithetnék rajta nagyon rossz nézni szegényt légyszi segítsetek!!!

[link]

2011. aug. 25. 11:55
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim válasza:

Ha ismerném az illetőt, akkor egy percig se tétováznék, hogy adjak neki pénzt. Postán nem fogok neki pénzt küldeni, mert nem tudhatom, hogy mire fogja költeni.

Amikor megbetegedett a galambom én meg egyetemen voltam másik városban és nem volt az itthoniaknak pénze állatorvosra, akkor az utolsó 3 ezer Ft-omat küldtem haza én pedig 3 napig maradék kukoricagrízt öntöttem a számba, az volt az ebédem. Egy élőlényről van szó, aki mindennél fontosabb kéne, hogy legyen.

2011. aug. 25. 13:30
 42/59 anonim ***** válasza:
azzal h törlöd a kérdést, a problémád nem lesz megoldva az a legkönnyebb. megszabadulni az emberek válaszaitól akik lelkiismeret furdalást okoznak.. csináld csináld.. jól teszed.. csak néha fáj az igazság..
2011. aug. 25. 13:33
 43/59 anonim ***** válasza:
Sajnálom szegény macskádat... Nem lenne pedig sok pénz helyrerakni.
2011. aug. 25. 13:40
 44/59 A kérdező kommentje:
bocs a csúnya szavaimért tényleg köszönöm a segítséget előkerült most pihen a fotelban az állatorvos úton van! azt mondta ingyen lekezeli..már könnyezik a szemem rossz látni hogy egy ilyen kis jószággal ez történhet..:,(
2011. aug. 25. 13:43
 45/59 anonim ***** válasza:

ne haragudj hogy rád támadtunk.. csak rossz volt látni hogy nem is probálkoztál.

jobbulást neki.. ( köszi )

és bocs mégegyszer :)

2011. aug. 25. 13:47
 46/59 anonim ***** válasza:
Látod! Nagyon jól döntöttél! :) Helyreteszi, begipszeli és jobban lesz hamar. Olyan fiatal még, rendbe fog jönni neki teljesen. Simogasd meg helyettünk a cicát!
2011. aug. 25. 13:47
 47/59 anonim ***** válasza:
egyetértés, az előzövel :)
2011. aug. 25. 13:49
 48/59 anonim ***** válasza:
0%
Én átérzem a helyzeted nekem is van 4 gyermekem azt olyan könnyű kimondani hogy kérj kölcsön a sok hozzászóló is inkább gyereket vállalna , mert a kutyájuk és a macskájuk nem fog senkit eltartani a gyereknek meg azt mondani, hogy ne hozzon állatot ugyan már .Tetszett ,hogy vidd el egy haszon állat tartóhoz 100 ból 99 tudod mit csinálna egy ilyen állattal? humánusan földhöz vágná és kész az állat sorsa, de ez az élet az erős megmarad a gyenge elpusztul:
2011. aug. 25. 14:00
 49/59 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy rendbejött a dolog...jobbulást a cicának, meggyógyul, fiatal még, szépen összeforr a lába.
2011. aug. 25. 14:07
 50/59 anonim ***** válasza:

Hálisten, a cicus rendbe fog jönni:)

Állatorvosnak tanulok. Ha ilyennel találkoznék majd munka közben, biztos, hogy ingyen kezelném a cicát.

Azt a pénzt később is oda lehet adni, vagy akár az is elég, ha látom, hogy utána jó sorsát viselik. :)

2011. aug. 25. 15:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!