Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Segitséég! Eltört a cicám...

Segitséég! Eltört a cicám lába mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogyan tört el hazaértem és láttam hogy ugrálva megy és 90 fokban elhajlik a lába fáj mikor hozzáérünk a cica még csak 3 hónapos és jelenleg nincs pénzünk állatorvosra van valami maszek ötletetek mivel segithetnék rajta nagyon rossz nézni szegényt légyszi segítsetek!!!

[link]

2011. aug. 25. 11:55
1 2 3 4 5 6
 21/59 A kérdező kommentje:

12:18 köszönöm szépen,az áldást! :)

köszönöm a segitséget! hogy a faszba vigyem állatorvoshoz ha egyszer se pénz se állatorvos ebbe a faluba ...pf

2011. aug. 25. 12:21
 22/59 A kérdező kommentje:
elég bajom van még egy beszolás és törlöm a kérdést és megoldom ahogy tudom...
2011. aug. 25. 12:23
 23/59 anonim ***** válasza:

figyelj... én akkor is azt mondom, h kérjetek kölcsön a szomszédtol biztos megérti.. vagy az utcába valakit.. majd csak segít..olyan nincs h sehonnan se tudsz pénzt kérni... barátnő?? rokon??? szomszédok?? valakiiit légyszíves... örökre meglehet ezzel nyomorítani egy macskát...

kérleek

2011. aug. 25. 12:23
 24/59 anonim ***** válasza:

Merre laksz? hátha tudok segíteni... cicák a gyengéim

Én Győr-Moson-Sopron megye közepén...

2011. aug. 25. 12:25
 25/59 anonim ***** válasza:
12:18 kivánom neked a további életedre ,hogy a legjobb ami érjen az a kemoterápia legyen! és a kölykeidre ,ha egyáltalán képes voltál ilyet csinálni!
2011. aug. 25. 12:25
 26/59 anonim ***** válasza:
valaki kirta h segítséget kérne.. erre egymásellen szorjátok az átkokat.. de nincs ám semmi baj ezzel a világgal.. csak mindenki olyan egoista.. csak tudnám h mire.. mert tudtommal még senki se váltotta meg a világot közületek...
2011. aug. 25. 12:30
 27/59 anonim ***** válasza:
Már ketten is felajánlották itt,hogy lehet,hogy tudnak segíteni.Ha kell a segítség,miért nem írsz nekik vissza?
2011. aug. 25. 12:32
 28/59 anonim ***** válasza:
Bocsánat,most láttam,hogy mégcsak ma adtad fel a kérdést.:(
2011. aug. 25. 12:35
 29/59 A kérdező kommentje:
Miközben itt kérem a segitséget és szivom magamba az átkokat a többiek meg elvannak mással foglalva a cica elment a ház környékéről nem találom sehol nincs kedvem veletek veszekedni megvan mindenkinek a saját baja innentől azzal foglalkozzatok,valószinüleg nem birta a fájdalmat sajnálom szegényt most akkor szidjatok engem vagy magatokat, mert veletek foglalkoztam a cicus helyett itt az eredménye tessék már csak egy képem van róla holnapra már nyoma sem lesz ennek a kérdésnek nem vagyok kicsáncsi az átkaitokra mert mert rosz vége lesz ha én is elkezdek átkozodni!
2011. aug. 25. 12:36
 30/59 anonim ***** válasza:
53%
Nem miattunk ment el a macskád, ne kend a sz@rt másra! Itt írták néhányan, hogy segítenének. Akkor legalább írnál vissza. A macskád meg csodálkozol, hogy nem tűri a fájdalmat? Volt már eltörve valamid? Úgy hogy, vegyél vissza és inkább a segítséget fogadnád el. Még jó lesz, ha mi leszünk a felelősek. Ember, kapj már az agyadhoz...
2011. aug. 25. 12:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!