Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi lehet a macskám baja? SOS!

Mi lehet a macskám baja? SOS!

Figyelt kérdés

kijárós macska, reggel még semmi baja nem volt, este nagyon bágyadtan, rossz passzban találtuk meg a kertben, a hásó fertálya fáj, billegtetve megy a hátsó két lábán... a szeme is fura...

állatorvos megröngenezte, annyit mondott, hogy teli van kakival a vastagbele, de hiába csináltak vele bármit, beöntést, nem történt szinte semmi... biztos hogy jót mondott az állatorvos? mi baja lehet még? valakinek van még ötlete? mit tehetek? mit tegyek?

kérlek segítsetek!!!

2011. aug. 14. 23:14
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

annyira fáj, hogy elment, annyira hirtelen jött, egy nap alatt a semmiből...

akkora üresség maradt utána, szegénykém utána... tényleg...

még egy hete szüleim küldtek egy képeslapot, ami ma érkezett meg. és azt e képeslapot úgy címezték meg, hogy kedves én, öcsém, meg Frici (a cica neve), és erre olyan szomorú, hogy mire megjött a képeslap, Frici már nincs többé sajnos...

de szerintetek mi történt vele? megmérgezték vagy baleset?

2011. aug. 16. 02:41
 32/36 anonim ***** válasza:

megmérgezték. szerintem. hidd el a macska nem olyan hülye, hogy önszántából megegyen/igyon mérgező dolgokat. nekünk is kinti macskáink vannak és már jópárat megmérgeztek...

nagyon sajnálom szegény cicust. tudom milyenérzés most neked.

2011. aug. 18. 04:58
 33/36 anonim ***** válasza:
Hát szerintem is mérgezés. Viszont az ilyennek nem börtönben a helye, hanem nyakig elásva a pöcébe.
2011. aug. 19. 17:38
 34/36 anonim ***** válasza:
Kitartás, és majd fogadj be még egy cicust :( Nagyon szomorú, de szerintem is megmérgezték!
2011. aug. 19. 17:42
 35/36 anonim válasza:

Édes Istenem,kérlek téged h az ilyen embereket (akik ölnek és mérgeznek) juttazsd bötönbe és azt akit bántalmaztak élezd újra!Bár ez lehetetlen.MERT MAGYARORSZÁGON MÁR NEM FOGLKALKOZNAK AZZAL HOGYHA VALAKI MEGÖL EGY ÁLLATOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(Százával ölnék meg azokat! Nem bítam végig nézni a videót (És én nem azért mondom ez h nagyon elhitessem veled h csak ugy uncsiságból sajnálkozok) mert már rögtön kicsordult a könny a szememből.Végignéztem ez a történetet és minden nap vártam h írj hogy javult az állapota,de ez nem így lett.Tudom h most neked ÓRIÁSIAN nehéz ,de őt SOHA A BÜDŐS ÉLETBE nem fogod elfelejteni(ha igazán szeretted).Nekem is majdnem belehalt az egyik cicám a sérülésébe.Mert megharapta valami állat a gerincénél.Anyám és apám nem olyanok h foglalkoznánk az állatokkal meg velem mert a kiscicám.És nem vitték el állatorvoshoz sem hiába kérted őket sírva.Szerencsére túlélte de sánta marad.:(

Most kettő cicám és egy kiskutám van.A kutyám 4éves lesz és már egyszer majd nem meghalt.Ment a hasa lázas volt.Nem tudtam h mitől volt.De ő is túlélte(KÖSZÖNÖM ISTENEM!)És akkor apám meg anyyám nem mondta egy szóval sem h vigyük e az állatorvoshoz .Én montam nekik de szt mondták h NNNEEEEEM!!!! Akkor kb.7 ÉVES voltam és elakartam indulni egyedül,de erőszakosan ráncigáltak vissza!!!! Meg anyám már százszor elvitte a kutyámat .Ez úgy történt h mikor pl ment a boltba (biciklivel) akkor kiengedte és a kutya futoott a bicikli mellett és ő meg direk otthagyta h ne jöjjön utána .Ez kb. megtörtént 3.szor. És amikor elvitte akkor Még a FŐÚTON IS áttvitte.Ahol a nagy kamionok és a gyors a autók száguldoznak.Mge olyan is volt h nagyim nál ment és nem engedte be a kapun a kutyát.A nagyiék kupánál állta kutya.Aztán anya drekt a másik kapun ment ki h a kutya ne lássa h elmeny,mert akkor utána szalad.De végül nagyimék telefonáltak h nem a mi kutyánk van itt.Az én telefonom csörgött és rögtön megörültem.(HÁLA ISTENNEK!)akkor papó adott neki ételt.Ngyon hálás vok ezért a papónak meg nagyinak.Apával elmentünk a kutyért és akkor sírva hoztam haza a kis Pincsimet.Anyémnk mai napig nem tok megbocsájtani emiatt és a többi kuytusos tettéért.ÉS EZT NEM TÚLOZTAM EL!!!!!!!!!!!!!!ÉN ÉLETEM VÉGÉIG ÓVNI FOKOK MINDEN ÁLLATOT ÉS SZERETNI NEM BÁNTANI!!!!ÉS ARRA KÉREM ISTENT H OLYAN MBEREK SZÜLESSENEK AKIK BÁR NEM IS NAGYON SZERETIK AZ ÁLLATOKAT DE NEM BÁNTJÁK ŐKET! A TE eseted csak egy pálda volt a százmillióból.ÉS EZT NEM SZABAD HAGYNI!!!!!!!!!!!!!!TI IS ÚGY NEVELJÉTEK A GYEREKETEKET H NEM BÁNTSANAK SENKIT!!!ÉS HA PL EGY KTYA MEGÖLTE AZ EGYIK CSALÁDTAGODAT AKKOR NE HARAGUDJ az állatokra mert arról nem a kutya tehet és nem a családtagod hanem a kutya gazdája ,mert pl nme oltotta be nem tett rá szájkosarat meg stb.SZÓVAL VÉDJUK AZ ÁLLATOKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011. szept. 14. 13:18
 36/36 A kérdező kommentje:
csak úgy szabad állatot tartani, hogy ha az ember felelősségteljesen tudja gondozni is... és ez nem csak az etetést jelenti, hanem ha baj van vele, akkor igen is el kell vinni orvoshoz... akinek meg erre nincs pénze, az inkább ne is tartson állatot...
2011. szept. 17. 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!