Mi lehet a macskám baja? SOS!
kijárós macska, reggel még semmi baja nem volt, este nagyon bágyadtan, rossz passzban találtuk meg a kertben, a hásó fertálya fáj, billegtetve megy a hátsó két lábán... a szeme is fura...
állatorvos megröngenezte, annyit mondott, hogy teli van kakival a vastagbele, de hiába csináltak vele bármit, beöntést, nem történt szinte semmi... biztos hogy jót mondott az állatorvos? mi baja lehet még? valakinek van még ötlete? mit tehetek? mit tegyek?
kérlek segítsetek!!!
Szerintem csak bebaszott....nyugi xD
Néha kell egy kis kikapcsolódás!:D
olyan a szeme, mint ezen a honlapon a képen az a fehér macska, ahol az a képaláírás, hogy "nem érzem jól magam"
Az Én kutyusom kölyök korában nem akart enni rendesen, amit megevett, azt is kihányta...elakarta altatni az egyik orvos...azt mondta, hogy gégeszűkülete van, így egész életében fecskendővel kell majd etetnünk...másik orvoshoz is elvittük, Ő megállapította, hogy csak hamarabb lett elválasztva az anyjától...így most két éve boldogítja az életem a kis "dög" :)
Ezzel arra akarok kilyukadni, hogy az orvosok is tévedhetnek, mindenféleképpen vizsgáltasd meg más szakemberrel is. Jobbulást a cicának! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!