Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi lehet a macskám baja? SOS!

Mi lehet a macskám baja? SOS!

Figyelt kérdés

kijárós macska, reggel még semmi baja nem volt, este nagyon bágyadtan, rossz passzban találtuk meg a kertben, a hásó fertálya fáj, billegtetve megy a hátsó két lábán... a szeme is fura...

állatorvos megröngenezte, annyit mondott, hogy teli van kakival a vastagbele, de hiába csináltak vele bármit, beöntést, nem történt szinte semmi... biztos hogy jót mondott az állatorvos? mi baja lehet még? valakinek van még ötlete? mit tehetek? mit tegyek?

kérlek segítsetek!!!

2011. aug. 14. 23:14
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen segítenék, de kérlek ne itteni "kuruzslókkal" gyógyíttassad a cicust. Mindenki jót akar neki, de egyikünk sem állatdoki (legalábbis gondolom említette volna valaki, ha mégis), csak találgatni tudunk.

Azért jobbulást.

2011. aug. 14. 23:41
 12/36 anonim ***** válasza:
járkál?
2011. aug. 14. 23:41
 13/36 anonim ***** válasza:
Ha nem használt a beöntés, nem ürült a cica, akkor hashajtással csak rontotok a helyzeten.Másik orvos, aki valóban kezeli is a cicát, miután megállapította, mi a baja.
2011. aug. 14. 23:42
 14/36 A kérdező kommentje:
nem, már nem járkál, fekszik, levegőt is alig kap, csak néha nyávog...:S
2011. aug. 14. 23:46
 15/36 anonim ***** válasza:

Látatlanban tényleg nehéz, és felelőtlenség diagnózist állítani, főleg laikusok által. Fogd meg a cicust, és irány egy másik orvos, hátha észrevesz valamit, amit az előző esetleg nem, ők sem tévedhetetlenek. De akár ugyanahhoz is visszaviheted, biztos megvizsgálja újra, ha nincs javulás, esetleg még rosszabb állapotban van szegény macs.

Jobbulást neki!

2011. aug. 14. 23:47
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Nagy állatbarát vagyok, így lelkemen viselem a cicád sorsát...

Próbáltam utánajárni, hogy mi ilyenkor a teendő, mivel lehet segíteni a cicán, de mindig arra lyukadt ki a cikk, hogy mindenféleképpen forduljunk állatorvoshoz. Annyit sikerült kiderítenem, hogy a bélbetegségek során, gyakran megjelenik a cicáknál a harmadik szemhéj, tehát azért néz ki olyan furán a szeme. Gondoltam még a daganatra is...

Sajnos hosszú éjszakának néz elébe a cicus, de mivel nem eszik és iszik, szükséges lenne egy infúzió féleség is, amit szintén az orvos tud neki adni.

2011. aug. 14. 23:51
 17/36 anonim ***** válasza:

Ezt a "tele van kakival" dolgot nem értem, ez konkrétan nem diagnózis, és kezelés nélkül sem illendő egy állatorvostól, hogy elengedje a cicát... Mindegy...

Lehet, hogy valami sérülése van (ez lenne a legjobb), mert ha pl. fennakadt egy kerítésen, stb, csúnyán felsérthette, olyan helyen, amit nem látni. (Az enyémnek volt ilyen, hasonlóak voltak a tünetei a tiédhez: hátul fájt neki, nem bírt lábra állni, és a doki alig találta meg, hol a sérülése, össze vissza taperolta, nyomogatta lábát, csak nyávogott, és a sebet csak a legközelebbi vizsgálatkor találta meg a doki.)

Antibiotikumot kapott, meg fájdalomcsillapítót, két hét kellett, hogy teljesen rendbe jöjjön.

Remélem, felépül a cicád.

2011. aug. 14. 23:51
 18/36 A kérdező kommentje:

énis...most szüleim visszavitték, csak ez az egy ügyelet van itt, tehát ugyan oda... remélem csinálnak vele valamit, mondjuk megműtik, mert nagyon ki volt, már amikor elvitték...

meg én is nagyon kivagyok, mert nagyon fontos kis állat nekem...

2011. aug. 15. 00:18
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon drukkolok, kérlek írd meg mi lett vele, ha tudsz valamit :( fingers crossed. Hajrá cicus, kitartás!
2011. aug. 15. 01:15
 20/36 anonim ***** válasza:
Tényleg írd meg! Furcsa így ismeretlenül, de sokat gondolok a cicádra... Minden jót!
2011. aug. 15. 01:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!