Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskám horkol, szuszog....

A macskám horkol, szuszog. Baja van?

Figyelt kérdés
Itt alszik előttem egy méterre a macskám, és furcsán veszi a levegőt. Ilyen szuszogó hangos hangot ad ki. :D Horkol? :) Mit csináljak vele? :) Nem fulladozik, még él, és egészséges. Legalább is azt hiszem. :) Szokott furcsa dolgokat csinálni("szopogatja a plédet, paplan szőrös oldalát(gyapjú paplan), kitekeredve alszik, farkát kergeti...) de ilyet még nem sűrűn hallottam tőle, csak hogy halkabban szuszog egy picit. De ez most hangosabb volt.:D
2011. jún. 23. 17:19
 1/3 anonim válasza:

[link]

Tessék::))

2011. jún. 23. 17:26
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm. nem szeretném ha ennek a bolondnak baja lenne. nagyon a szívemhez nőtt. most is olyan cukin alszik.:D
2011. jún. 23. 17:30
 3/3 anonim válasza:

Együtt érzek veled...Én is ilyen aggodalmas vagyok a cicusomra nézve.Én is mindenért állatorvoshoz akarom vinni:D

Imádom a kis szarost:))

2011. jún. 23. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!