Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi lehet a macskám baja? SOS!

Mi lehet a macskám baja? SOS!

Figyelt kérdés

kijárós macska, reggel még semmi baja nem volt, este nagyon bágyadtan, rossz passzban találtuk meg a kertben, a hásó fertálya fáj, billegtetve megy a hátsó két lábán... a szeme is fura...

állatorvos megröngenezte, annyit mondott, hogy teli van kakival a vastagbele, de hiába csináltak vele bármit, beöntést, nem történt szinte semmi... biztos hogy jót mondott az állatorvos? mi baja lehet még? valakinek van még ötlete? mit tehetek? mit tegyek?

kérlek segítsetek!!!

2011. aug. 14. 23:14
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:
Jaj Istenem! Imádkozni fogok érte!:O
2011. aug. 15. 08:34
 22/36 anonim ***** válasza:
Mi hír a cicáról?
2011. aug. 15. 10:42
 23/36 anonim ***** válasza:
Annyira sajnálom szegényt!Én is cicabarát vagyok, így szeretném tudni: mi történik vele? Sajnos a problémák sora szinte végtelen, de figyeljétek a tüneteit, és úgy hátha lehet szűkíteni a gondok sorát... Jobbulást, és sok sikert!
2011. aug. 15. 15:29
 24/36 A kérdező kommentje:

sajnos elpusztult, nem bírta tovább szegény... a vizeletéből fagyállóra utaló nyomokat találtak, így szegénynek esélye sem volt, mert az halálos emerre, állatra egyaránt... egy nap se telt bele és elment szegény, nagyon hirtelen, nagyon szomorúak vagyunk... most már ott pihen az orgonafa alatt, amin mindig is úgy szeretett mászkálni...

pedig olyan kedves cica volt, mindenki úgy szerette, még a szomszéd kutyával is pajtások voltak, mindig ott volt, ahol az emberek...

ő volt az: http://www.youtube.com/watch?v=1WJ_jDGue2k

2011. aug. 15. 16:52
 25/36 A kérdező kommentje:
és mégegyszer köszönöm mindenkinek a segítséget meg az aggódást, de tehettünk volna akármit, neki már meg volt pecsételődve a sorsa...
2011. aug. 15. 16:53
 26/36 anonim ***** válasza:

Jaj, szegényke... Nagyon sajnálom. Ilyenkor én is elkezdek rettegni, hogy az én cicámmal is megtörténhet...

Ez nagyon szomorú. Szemét emberek vannak a világon...

2011. aug. 15. 16:55
 27/36 anonim ***** válasza:
:(
2011. aug. 15. 17:13
 28/36 anonim ***** válasza:
Ó istenem, sajnálom!!! Ezért vagyok a benti cica híve belehalnék, ha valaki bántaná a cicámat, mert gondolom direkt mérgezték meg a macskák nem isznak maguktól fagyállót, bele keverhették ételbe, rohadna meg aki tette!!! Szegény nagyon édes volt! Kitartás, fel a fejjel! És ha kiheverted biztosan jó gazdija leszel egy új cicusnak!
2011. aug. 15. 17:28
 29/36 A kérdező kommentje:

bízok benne, hogy valami baleset volt, véletlen jutott csak hozzá és nincsennek ilyen kegyetlen emberek... lehet nem csak a fagyálló hagy ilyen kálcium-hidroxidet, vagy mit maga után a vizeletben, hanem mondjuk a higító, vagy valami növényvédő is, és ahhoz már véletlenül is hozzájuthatott...

de ha valaki ezt direkt csinálta, kívánom neki, hogy élje át azt a kínt, amit ez a kisállat is átélt, meg mindazok, akik szerették...

egyébként az a gond az ilyen mérgezéssel, hogy a fagyállóban lévő etil glikol a szervezetben a kálciummal reagál és ez a kálcium vegyület kikristályosodik és teljesen szétroncsolja a vesét... azt mondták, hogy egyedül akkor van esély megmenteni, ha épp látjuk,amint megissza és rögtön intézkedünk, mert gondolom akkor még kimossák a gyomrát, meg amíg nem szívódik fel talán tudják valamivel semlegesíteni... de később már sajnos esélytelen... :(

de mondta az orvos, hogy innen nem messze a 22. kerületben múltkor több kutyát is kinyírtak, úgy, hogy fagyállós szendvicset dobáltak be nekik... :S :(

én az ilyen embereket börtönbe küldeném, az biztos!

2011. aug. 15. 17:30
 30/36 anonim ***** válasza:
oda valók!
2011. aug. 15. 17:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!