Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Rendszeresen befingik a...

Rendszeresen befingik a macskám. Neked nem?

Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 17:36
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
Mellesleg, a macskafingás étrendi kérdés, úgyhogy az étrendről folytatott vita alapvetően a kérdéshez kapcsolódik. A te beledumálásod meg csak spam.
2011. febr. 5. 16:37
 52/63 anonim ***** válasza:
Hát ezzel egyetértek! Mi már rég megválaszoltuk a kérdést, de azt nem látom hogy te válaszoltál volna kedves M.Anne...
2011. febr. 5. 16:55
 53/63 anonim ***** válasza:
Már a kérdés elején válaszoltam, úgyhogy szopi. :D
2011. febr. 6. 09:32
 54/63 A kérdező kommentje:
Aki azt írta, hogy nem fingik a macskája, annak benti vagy kinti?
2011. febr. 6. 09:49
 55/63 anonim ***** válasza:
Benti. És nem azt mondtuk, hogy sosem fingik, hanem azt hogy nem büdös. Nyilvánvaló, hogy fingik ő is egy élőlény.
2011. febr. 6. 14:35
 56/63 anonim ***** válasza:
Benti.
2011. febr. 7. 13:41
 57/63 anonim ***** válasza:
De nem azon múlik, hogy kinti-e, vagy benti. (Ha kiengeded is, magától nem fog olyasmit összeenni, amitől látványosan fingana. A benti étrendje pedig a te kezedben van.)
2011. febr. 7. 13:45
 58/63 anonim ***** válasza:
100%

Kedves "kamugépező" hozzászóló!

Én írtam azt az ominózus hozzászólást, kedves Columbo. Megrökönyödve könyveltem el a hozzászólásaidat olvasgatva, hogy az emberi hülyeség bizony határtalan...

Azt a hozzászólást, hogy a cicáim hasát kiskorukban a royal babycat rakta helyre, valóban én írtam. Már az egyik hozzászóló elmagyarázta, de most én is megteszem, kedves IQ-light barátom:

A macskáimnak kiskorukban ment a hasuk. Emelett hülye fejemmel rossz minőségű tápot adtam nekik. Több ember javaslatára váltottam az rc babycatre, ami helyretette a hasukat. Később, ha jól emlékszem 5 hónapos korukban váltottunk a nyershúsos értendre, mivel annyira agyondícsérték egyesek. Ezután történtek azok a dolgok, amiket leírtam, így visszaváltottunk a royalra. Jelenleg egyébként nem royallal etetek, hanem Acanával, illetve Orijennel. Ja, royal canint promózok gyakori kérdéseken. Ne viccelj már:) Szerintem te promózod a catnutritiont, én is megfigyeltem már egyébként hogy osztod az észt hatszáz kérdésben, hogy csak a nyershús, és minden más sz*r:)

Akkora észnek képzeled magad, közben agyad nulla... Gondolkozz már kicsit, mielőtt ilyen hangnemben elkezdesz másokat szapulni, te agyoniskolázott...

Egyébként a többi kommentet nem én írtam, ugyanis én kívétel nélkül mindig az Acanát, vagy az Orijent szoktam ajánlani, ha szóba jön, sose a royalt (egyedül a babycatet szoktam ajánlani a hasmenéses kicsiknek- szintén tapasztalat alapján). Úgyhogy ezt sajna elbaltáztad aranyom.

Na, további jó nyomozgatást Sherlock:) Vicces vagy:)

2011. febr. 7. 14:39
 59/63 anonim ***** válasza:
100%

Ismételten a "kamugép" vagyok, ki is kerestem neked pár korábbi hozzászólásomat, hogy megkönnyítsem neked az "ügy felgöngyölítését":) Parancsolj:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__1512831-szer..

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__1457663-mier..

Hirtelen csak ennyit találtam, nem sokat szoktam ide járni, tudod az én életemet nem ez teszi ki:)

Na, további jó nyomozást, szavazgass, hasonlítgass, aztán majd értesíts az ügy menetéről!

Vicc...

2011. febr. 7. 14:56
 60/63 anonim ***** válasza:
100%
Ja, azt kifelejtettem hogy most először tettem közzé a nyers húsos tapasztalataimat, úgyhogy sajnos itt is elnéztél valamit. De ezek szerint nem csak az én makkáim nem bírták. Hajaj, úgy fest hogy a kis elméleted több sebből is vérzik, még kicsit gyúrj agyra:)
2011. febr. 7. 14:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!