Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Rendszeresen befingik a...

Rendszeresen befingik a macskám. Neked nem?

Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 17:36
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:

Enyém egyetlen egyszer csinálta, amikor egy nap nyershús helyett tápot kapott enni.

Azelőtt és azóta soha.

2011. febr. 1. 10:59
 32/63 anonim ***** válasza:

Ja, és a nyershústól a "szilárd terméke" az alomban szinte teljesen szagtalan.

Nem csak én nem érzem a szagát, hanem ő se. Míg a húgya helyét rendesen megszaglássza, hogy nem kell-e rá még egy réteg almot húznia, addig a szarát már szinte be sem takarja.

2011. febr. 1. 11:23
 33/63 anonim ***** válasza:

Kipróbáltam a nyers húsos etetést, a catnutrition.org-os recept alapján). Két kandúr macskám van.

kb fél évig csináltam. Ez alatt a gyönyörű, 6 kilós cicák (egyáltalán nem voltak kövérek) 4 kilóra fogytak, az oldaluk behorpadt, a szőrük csapzott lett, és fénytelen...

A székletük eszméletlen szagú volt, gyakran volt szorulásuk. A fél évet konkrétan végighányták. Én hülye először nem jöttem rá hogy az értend miatt lehet, orvoshoz hurcoltam őket, minden teszt negatív lett, miközben 10ezreket hagytam ott...

Aztán elgondolkoztam, és rájöttem hogy a tápváltás után nem sokkal kezdődtek a porblémák, azonnal visszatértem az eredeti étrendre (prémium táp+ főt hús, és egyebek

). A hányás azonnal megszünt, pár héten belül a többi probléma is, a cicák végre a régiek.

Nagyon rossz kaland volt, amire a cicák egészsége is ráment, és rengeteg pénzem is...

Annak a bizonyos oldalnak az ÖSSZES utasítását, PONTOSAN követtem, és ez lett belőle. Senkinek sem ajánlom...

2011. febr. 1. 11:43
 34/63 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó: te kamugép!

Nem próbáltál te ki semmit, de főleg nem a catnutrition.org receptjét!

Emlékszel még erre a hozzászólásodra?:

"Nálunk ugyan ez volt a helyzet, nem bírta a

hasuk a tápot, Royal Canin babycatre váltottunk, egyből megoldotta a problémát. Mehet mellé főtt csirke rizzsel is."

Csak hogy felfrissítsem a memóriád, itt található:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__1241118-mi-l..

Tagadod, hogy te írtad? Márpedig annak a hozzászólásnak a "hasznossága" különös módon együtt mozog ezzel az itteni hazugságoddal!

Tündérbogár, az, hogy te táppal fosatod a macskáidat, és főtthússal teszed tönkre őket, a te magánügyed. De légy szíves ne járj ide hazudozni, és mások macskáit tönkretenni! Húzzál el, vagy írás helyett előbb olvass!:

[link]

2011. febr. 4. 16:45
 35/63 anonim ***** válasza:
:DD
2011. febr. 4. 16:54
 36/63 anonim ***** válasza:
0%

Itt van neked még olvasnivaló, pár közlemény az amerikai fogyasztóvédelmi hatóság (FDA) weblapjáról:

[link]

/brand_list.cfm?Trade_Name=Royal%20Canin&pet=Cat%2C%20Dog

Igen, a szaros "prémium" tápodat százezrével hívták vissza, mert mérgező kínai alapanyagból készült, és életveszélyes volt.

És igen, szaros "prémium táp márkád" GYÓGYTÁPJAI is mérgezőek voltak.

Olvass, wazze, mielőtt írnál, de főleg: hülye fejjel ne oszd az észt. Megnéztem: legalább 200 hozzászólásban terjesztetted itt a hülyeségeidet. És főleg: ne hazudozz!

2011. febr. 4. 17:03
 37/63 anonim ***** válasza:

Pff, utolsó, te normális vagy? Azt hiszed csak egy embernek van itt 69%-os aránya? Engem is folyton összekevernek másokkal, pedig csak megegyezik a százalékunk. Miért nem lehet elfogadni, hogy van akinek NEM JÖN BE a nyershúsos etetés? Különben is mit rinyálsz, ha jól sejtem te vagy az, akinek kihullott a macskája szőre a nyers csirkehústól, szóval csak fogd vissza magad!

A linkelt kísérlet szerint pedig: "A macskak negy csoportra voltak osztva. Nyers hus evok, fott hus evok, nyers tej, es pasztorozott tej evok." Én itt nem látok tápot. A kizárólagos főtt húsos etetést nem tudom milyen alapon hasonlítod a táphoz, mert nem ugyanaz. A főtt húsból kivesznek a vitaminok, ez oké. Viszont lehet hogy a táp feldogozott, pasztőrözött alapanyagokból áll, de a vitaminokat és ásványi anyagokat PÓTOLJÁK, míg a főtt hús esetében NEM. Szóval ebben a formában számomra egyáltalán nem reprezentatív ez a kísérlet, akkor lenne az, ha lenne tápos kísérleti csoport is.

Nem tudom mit vered a nyálad ilyen hangnemben, mindenkinek joga van leírni a véleményét és a tapasztalatait, és attól hogy neked bevált a nyers hús, simán lehet hogy másnak nem!

2011. febr. 4. 17:39
 38/63 anonim ***** válasza:
és én még azt hittem, hogy , csak a kutyások tudnak kutyául összeveszni:))
2011. febr. 4. 18:03
 39/63 anonim ***** válasza:

Utolsó: ne haragudj, a hozzászólásod olyan kritikán aluli, annyi csúsztatás van benne, hogy inkább nem reagálok rá tételesen.

Inkább átfogóan: belemagyarázol a hozzászólásaimba olyan állításokat, amik nincsenek benne, hogy aztán cáfold őket. Hát igazad van mindenben. Mármint lenne, ha azt írtam volna, amit te cáfolgatsz.

Viszont úgy látom, gondod van a szövegértéssel, ezért röviden megvilágítom neked a hozzászólásaim lényegét:

ad 1) Az első link bizonyíték a hazugságra.

Ne magyarázd bele, hogy azért, mert 69%-os írta, Hanem azért, mert a két hozzászólás mindig azonos százalékon áll. Ezt írtam: "együtt mozog" (szövegértés!). Próbáljátok csak ki: szavazzátok fel a kamugépet itt 70%-ra, egyből felmegy amott is 70-re.

ad 2): A második link bizonyíték a nyershús mellett (amit a kamugép a hazugságával mocskolni szándékozott), és egyben bizonyíték a főtthús ellen (amit a kamugép reklámozott).

ad 3): A harmadik link szól a kamugép reklámozta "kiváló" tápjáról.

"Nem tudom mit vered a nyálad ilyen hangnemben, mindenkinek joga van leírni a véleményét és a tapasztalatait"

No comment. Ha te a hazugságot "tapasztalat"-nak nevezed, akkor nálad komoly gond van.

Ez is minősíti az egész, csúsztatásoktól, belemagyarázásoktó, terelésektől hemzsegő hozzászólásodat.

2011. febr. 4. 18:47
 40/63 anonim ***** válasza:

18:03:

Bocs, természetesen nem neked szántam a hozzászólásomat, hanem a kamugép haverjának.

2011. febr. 4. 18:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!