Rendszeresen befingik a macskám. Neked nem?
Butaság első válaszoló. Kajától függetlenül a macskák és a kutyák is szellentenek. Főleg kiskorukban. Akkor még a szagáról ne is beszéljünk. Éppen úgy működik az emésztésük, mint bármelyik emlősnek. A kiskutyák még büfiznek is, főleg mikor még szopnak. És akkor anyatejet kapnak!!!
Mikor már nagyobbacskák, van amelyik elvonul, van amelyik meg direkt odamegy melléd, míg elereszti a békegalambot. A szaga az lehet kajafüggő.
Dehogynem :D
macska-pú-illat van néha-néha... kemény
olyan nincs, hogy BEfingik:)) a macskák is finganak és kész, nem be,-le,-fel..stb csak simán finganak, mint mi emberek.
egy rádióműsor szerint egy ember átlagosan 27-szer fingik egy nap, akkor a cicceknek is minden joguk meg van hozzá.
nyilván az én cicáim is finganak napszámban, de csak akkor veszem észre, ha az ölembe vannak és ott suttyantják
el, persze ártatlanul, dorombolva:)))
LOL, azért lettem lepontozva, mert azt mondtam az én macskáim nem finganak?
Kedves második, világéletemben volt macskám, és amíg házikosztot meg friskiest ettek, valóban elég gyakran szellentettek. A mostani két cicám prémium tápon és húson él, és még soha nem vettem észre, hogy fingottak volna... Pedig állandóan velem vannak, mellettem alszanak, úgyhogy igenis nagyon sokat számít a táplálkozás. Ez embereknél is így van, bizonyos kaják jobban elgázosítanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!