Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Rendszeresen befingik a...

Rendszeresen befingik a macskám. Neked nem?

Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 17:36
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 A kérdező kommentje:

a két utolsót ugyanaz írta?

(mind1, őt is le lehet pontozni) XD

2011. jan. 30. 20:52
 12/63 anonim ***** válasza:
76%
Én egyetértek azokkal, akik azt írták, hogy normális kaját kap a macskájuk, és nem fingik. Az enyém is jó minőségű kajákat és husit kap, de nem szokott bűzölögni. A macskák, állatok is finganak, persze. De ha ócska sz.r kaját kapnak, akkor van az, hogy nem lehet megmaradni mellettük.
2011. jan. 30. 21:39
 13/63 anonim ***** válasza:
60%
Utolsó előtti vagyok, az előttem szólót a LOL-al kezdődőt nem én írtam. Mi az hogy őket is le lehet pontozni? Minden élőlény fingik, csak nem mindegy milyet. Nyilván sz*r tápot adsz a macskádnak, azért fingik büdöset. De te szagolod nem mi. Tehát akkor minket le lehet pontozni, mert normális kaját adunk az állatainknak? Ha így állsz hozzá, minek teszel fel kérdést? Vegyél neki sz*rt aztán szagoljad. Érdekel is minket?
2011. jan. 30. 22:43
 14/63 A kérdező kommentje:

most aztán több lehetőség is van, hogy lepontozzanak! :D

Egyébként a kérdésre visszatérve, képzeld hogy szinte csak főtt húst kapnak a macskáim (mást nagyon meg sem esznek), és úgy finganak büdöset!

2011. jan. 30. 23:29
 15/63 A kérdező kommentje:
ma 74%, kíváncsi leszek, ha holnap reggel feljövök, akkor mennyin leszel :D
2011. jan. 30. 23:30
 16/63 anonim ***** válasza:
19%
Azért minket senki nem fog lepontozni, mert normális kajával etetjük a macskánkat. Egyébként a pontozás miatt irkálsz ide, vagy azért mert érdekelnek a válaszok? Meg amúgy is, nyilvánvaló, hogy mindent tudsz a macskákról, azért is kérdezel meg másokat...
2011. jan. 31. 00:01
 17/63 anonim ***** válasza:
80%

"Egyébként a kérdésre visszatérve, képzeld hogy szinte csak főtt húst kapnak a macskáim (mást nagyon meg sem esznek), és úgy finganak büdöset!"

Hát akkor az ciki, ugyanis a főtt hús önmagában nem elegendő a macskának. Nézz utána miért...Tehát nem megfelelő kajával eteted, de tökmindegy. Gondolom nem vagy több 14 évesnél, ha neked ez ilyen buli, hogy azért akarsz lepontoztatni másokat, mert nem fingik a macskájuk. Szánalom. :)

Ja, és csak szólok, hogy ketten vagyunk 74%-osak.

2011. jan. 31. 08:42
 18/63 A kérdező kommentje:
nem azt írtam, hogy csak és kizárólag főtt húst kapnak, bár mind1 mit írok, mert bele fogsz kötni, én meg lepontozlak téged :D
2011. jan. 31. 10:01
 19/63 anonim ***** válasza:
48%
Az én macskáim is rengeteget fingottak, kitekatot kaptak, tudom ez nem a legjobb táp. De egyik nap, nem volt más a boltban, vettem egy sokkal olcsóbbat, mondhatni a legolcsóbbat és nem fingik egyik se !!! Szerintem ezekben a kitekat, whiskas kajákban sok lehet az ízfokozó meg ilyenek és azt nem bírja a kis belük, az olcsóból meg kispórolják. Én most ennél a kajánál maradtam, ízlik nekik, olcsó, legfeljebb kapnak mellé valami vitamint.
2011. jan. 31. 11:08
 20/63 anonim ***** válasza:
88%

Sok eszed van ha ilyenek miatt lepontozod a válaszolókat. Nemhogy örülnél, hogy valaki normális választ ad. Az én cicám is normális kaját kap,nem ilyen Whiskas jellegűeket, életemben nem hallottam/éreztem,hogy fingott volna. Fontos,hogy mit eszik,az embereknél is van olyan étel amitől fokozottabban szellenteni kell, szerinted a macskákra nem lehet igaz?

Nyugodtan lepontozhatsz,én kérek elnézést,hogy hajlandó voltam válaszolni... :)

2011. jan. 31. 11:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!