Rendszeresen befingik a macskám. Neked nem?
"nem azt írtam, hogy csak és kizárólag főtt húst kapnak, bár mind1 mit írok, mert bele fogsz kötni, én meg lepontozlak téged :D"
Ez tényleg 14 éves. Csak a pontozás miatt irkálsz ide? Tényleg, inkább foglalkoznál a macskáddal, szerencsétlen állat nem tehet róla, hogy ilyen f*sz gazdája van. Akkor már legalább annyi eszed lehetne, hogy normális kaját adsz neki... Úristen...
"nem azt írtam, hogy csak és kizárólag főtt húst kapnak, bár mind1 mit írok, mert bele fogsz kötni, én meg lepontozlak téged :D"
"képzeld hogy szinte csak főtt húst kapnak a macskáim (mást nagyon meg sem esznek), és úgy finganak büdöset!"
Na döntsd már el...Nyilván túlnyomórészt főtt hússal eteted őket. Nézd, ha folyton büdöset finganak, akkor valami nem stimmel a kajával. Ez van, ezért tök fölösleges lepontozni. De igazából k*rvára lesz@rom, az én macskáim nem fingják tele a fejemet, úgyhogy a te bajod! Idióta kis p*cs. :)
A 2. válaszoló vagyok. Hát, olvastam egy-két érdekes véleményt. Senki nem ad felvert nyers tojást soha a cicájának? Hetente 1x1-et kap a miénk, állatorvosi javaslatra. Ne tudd meg, milyen utána a szag, ha előttünk ereszti el. Mint az embernél egy hagymás tojásrántotta után.
Kaptam szép %-ot, de nem érdekel, ezt is le lehet pontozni. Az üzletekben kapható állateledelek legfőbb összetevője a szója. Macskatenyésztő fodrászomnak az egyik legdrágább, legjobbnak tartott cicakajától csomókban kezdett hullani a szőre a szép hosszú szőrű perzsa cicájának. Mint kiderült, szója-allergiája lett. Azóta külföldről hozzák neki a garantált szójamentes minőségi cicakaját. Ettől függetlenül, régen is, most is, ha épp ott vagyok, felkéredzkedik az ölembe, sutyiban szellent egyet, és elszalad. És van szaga így is, és még szerintem ki is nevet a macsek.
"Nézd, ha folyton büdöset finganak, akkor valami nem stimmel a kajával"
A végén még azt állítod, hogy a fing nem büdös?? LOL! XD Mekkora nagy marha te vagy! XDXD
Szerintem a TE macskáiddal van gond, ha nem büdöset finganak, és TE eteted rosszul őket, mert képzeld, hogy a fingnak büdösnek kell lennie!
"Na döntsd már el..."
Mit döntsek el? Tanulj meg szöveget értelmezni.
Az én macskáim is prémiumtápot kapnak, és bizony előfordul hogy finganak:) Na erre varrjatok gombot:)
Volt royal, hill's (ettől még a hasuk is ment), eukanuba, iams, jelenleg acana, orijen (+ csirke, néha tonhal, sajt, joghurt). És a fing maradt!:) Mondjuk ahogy nőnek (jelenleg 10 hónaposak) eléggé leredukálódott a galambok száma, és mondhatni szaguk sincs már, de a kaki még mindig olyan hogy be kell fújni utánuk illatosítóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!