Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy győzzem meg a mamámat?

Hogy győzzem meg a mamámat?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy kiscicát. Elég helyünk is lenne, de anya azt mondja, hogy nem nekem való. De engem minden cica, akivel eddig találkoztam nagyon megszeretett. Pl:

1.:Múltkor a nagymamám vett egy új cicát, és rögtön odaült hozzám dorombolni.

2.:Egyszer volt egy cicus, aki másodszor látott. Szószerint le kellet vakarni rólam elmenetelkor. :)

Hogy győzzem meg anyut??

2010. nov. 29. 18:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem is csak azóta vannak cicáim, amióta elköltöztem otthonról. Így csak a páromat kellett fűzni, hogy szeretnék cicát. ;)

Egy ötlet: próbálkozz szépen lassan, ne azzal kezdd, hogy márpedig én idehozok holnap egy macskát. Lehet, mindketten repültök egyet. Néha mondogasd anyudnak, emeld ki, hogy téged nagyon-nagyon boldoggá tenne ez a dolog, és természetesen magadra vállalod amit meg tudsz tenni érte (takarítás elsősorban, aztán az anyagiak, ahogyan alakul pl. zsebpénz) és azon leszel, hogy a többieket ne zavarja (szag, balesetek a lakásban, pl. függöny). Úgy gondolom, hogy azért a legtöbb anya kötélnek áll, ha látja rajtad az elhatározást, és nem csak egy múló szeszélynek tulajdonítja az egészet. Sok sikert!

Fanni

2010. dec. 16. 14:24
 12/16 anonim ***** válasza:

Az, hogy odabújik hozzád pár cica nem azt jelenti, hogy jó gazdijuk is lennél, hanem azt, hogy kedvesek voltak.

Ha neked is lenne, azt etetni kéne, almolni, orvoshoz vinni. Nem csak akkor foglalkozni vele, ha éppen olyan kedve van és odamegy hozzád.

Amúgy már a magyarázatodban benne vagy, hogy kicsi vagy még egy cicához, legalábbis úgy, hogy tényleg a sajátod legyen. Az már más kérdés, hogy esetleg a szüleid etetnék, meg ilyesmi, úgy abszolút lehetséges.

Szerintem látogasd meg sokszor a mamád cicáját, aztán ha érettebb vagy, elgondolkodhattok egy sajáton.

Szerintem...

2010. dec. 16. 14:52
 13/16 anonim ***** válasza:
4 eves koromban en is akartam 1 cicat, csak anyu nem engedte, de en sokaig kunyeraltam es 10 eves koromban vegul kaptam egy sziami cicat. nagyon aranyos szo szerint imad. en 4 eves koroban sokaig kunyeraltam, de anyukam mindig nemet mondott. De mikor mar latta hogy mennyire szertnek egyet(ez mar 10 eves koromban tortent) akkor szuletes napomre vett egyet. ezzel azt akarom mondani hogy hagyd anyud es egy ido utan csak latni fogja hogy mennyire szeretnel.az en anyum is egy ev utan mar imadja Kokuszt, pedig csak az en kedvemert vette. tehat: csak varj es donteniu fog! sok sikert! (marmint a cicahoz :))
2010. dec. 16. 16:49
 14/16 anonim ***** válasza:

Ne add fel! Nekem a keresztanyum győzte meg anyát, hogy legyen cicám! Mondd el neki, hogy mindent te csinálsz majd, és a te pénzedből fizeted, amit tudsz...

Azóta nekem is van egy tündi cicusom:)

2010. dec. 16. 16:54
 15/16 anonim ***** válasza:
most anyudat akarod meggyőzni vagy a mamád,mert a kérdésedben a mamád, a végén meg az anyukád.kit akarsz most megggyőzni?
2010. dec. 16. 18:31
 16/16 A kérdező kommentje:
Néha az anyukámat hívjuk mamának.
2010. dec. 16. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!