Hogy győzzem meg a párom, h kell nekünk még egy cica?
Az a helyzet h most voltunk az állatorvosnál, és van két cica, aprócska, fekete, akiket örökbe lehet fogadni, vki otthagyta őket az állatorvos ajtaja előtt.
Páromnak nagyon tetszenek, mert feketék, és azok a gyengéi.
Viszont ő az a tipikus racionális férfi csupa nagybetűvel, szóval szeretné őket elhozni, de a problémákat látja: Mit csinálunk két macskával, ha utazni kee? Drágább a tartásuk. Több macera. Két ördög fattya akik szétszedhetik a házat egy helyett. Szóval szeretné ő, de csak racionális érveket fogad be az agya! Két cicások, mik az érvek két cicus mellett egy helyett?
nem fogtok veszekedni a macskán, mert jut 1-1 mindkettőtöknek
és nem fogja magát egyedül érezni a mostani cila ezért nem fog unatkozni és nem fogja szétszedni a lakást (mondjuk ez nem igaz, mert ha összebandáznak, akkor szétszedik közösen, de legalább jól hangzik
ja és egy macskával ugyanolyan macera utazni, mint 2-vel
A párodnak van igaza: Csak a nyűg van velük (minden tiszta szőr, tépik a bútort, ledöntik a vázát, eszik a virágot)
...azon kívül, hogy nem olcsó mulatság (macskaalom, macskatáp).
Én se az eszemre hallgattam, amikor hazavittem kettőt. De imádom őket :)
Köszi, amúgy az a fura, h szerintem ki is jönnének, mert letettem a hordozóját a macskás ketrec mellé, és nem fújtak egymásra meg semmi. Nézték egymást, és a kicsi még nyújtogatta is a mancsát az enyém felé :D
Jöhetnek még az érvek.
Nincs virágunk, se függönyünk! :D Macskabiztosak vunk! Olcsó bútoraink vannak, és vágom a cica karmait, így a bútorokban max a fogával tesz kárt.
Most a legdrágább eleséget kapja, és arra gondoltam, h ha kettő lenne, középkategóriára váltanék. Szerintem azzal még nem tennék rosszat senkinek. Árban meg ugyanaz lenne a kaja két cicának, mint egynek. Az alom persze neccesebb, dehát, csak telik egy zacsival többre. Ez mjuk azt jelenti h az éves oltás lenne drága az új ivartalanítása, és a plusz alom, illetve plusz hám, hordozó, és póráz, de ezeket nem muszáj egyszerre megvenni. Így is van két hordozónk bár az egyik egy kicsit törött, de még használható.
Ha ketten vannak, kevésbé szedik szét a lakást mint egyedül. Mert nem a tárgyaiddal vannak elfoglalva, hanem egymással. Tapasztalatból mondom.
Ha elutazol 1-2 éjszakára, nyugodt lélekkel hagyhatod őket otthon, nem fognak unatkozni, és befordulni. Ha több időre utazol, akkor meg így is úgy is kell felügyeletet szervezni, mindegy hány cica van.
Ha esetleg sokat nem vagytok otthon, akkor kifejezetten javasolni szokták a két cicát.
És a kdevenc mondatom:
Két cica nem dupla gond, viszont dupla élvezet. :)
Köszönöm megvan a másik cica, ellenben most néhány tanács kéne az összeszoktatásról, mert a régi gyűlöli :D
Felteszem azt is kérdésben, válaszoljatok, lécci!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!