Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem meg a párom...

Hogyan győzzem meg a párom hogy velem éljen?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 10:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Nehéz segíteni úgy, hogy nem írod le az előzményeket.
2011. ápr. 29. 10:23
 2/14 anonim ***** válasza:
76%
ha már győzködni kell............
2011. ápr. 29. 10:24
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
2.al értek egyet,semmi jóra nem vezet ha már úgy kell győzködni.Van ismerösöm aki az esküvőt eröltette nő létére és hát mondanom sem kell hogy mennyire jó a háztasságuk.Majd ha akar összeköltözik veled.
2011. ápr. 29. 10:26
 4/14 A kérdező kommentje:
az elözmény: 3 és fél éve vagyunk együtt,fél évig laktunk együtt szeretjük egymást, az apósa elküldött haza nem viselt el. 2 a párom az mondja gyüjtünk pénzt házra meg ilyenek mert nem akarja az uttcán végezni
2011. ápr. 29. 10:28
 5/14 anonim ***** válasza:
6%
Tapasztalatom szerint az a férfi, aki bármilyen indokkal nem akar összeköltözni, az szinte biztos, hogy nem is szeret igazán... és nincs kifogás... mert aki szeret, az nem csak mondja, "csinálja" is!!!!!
2011. ápr. 29. 10:29
 6/14 anonim ***** válasza:
logikusan hangzik :D
2011. ápr. 29. 10:30
 7/14 anonim ***** válasza:
86%
Sehogy. Ha már győzködni kell akkor régen nem jó. Majd ha ő is készen áll arra, hogy összeköltözzetek akkor lehet róla beszélni. Egy összeköltözés amúgy sem úgy megy hogy ma kigondolom, holnap pakolok. Nem tudjuk, hogy álltok anyagilag, fenn tudnátok-e hosszú távon tartani egy albérletet. De az is lehet, hogy a párod nem akar feleslegesen pénzt kidobni, hanem gyűjtöget, hogy egyszer saját háza(tok) legyen. Itt azért több tényezőt kell figyelembe venni, mint a te akaratod.
2011. ápr. 29. 10:31
 8/14 anonim ***** válasza:
76%
10.29-es. Te honnan veszed hogy a kérdező nő? Még azt sem tisztázta.
2011. ápr. 29. 10:35
 9/14 anonim ***** válasza:

Szerintem sem túl jó, ha győzködni kell a pasit, de azért messze nem ilyen egyszerű a helyzet. Példaként leírom a saját helyzetemet:

Én pasi vagyok, és épp az összeköltözés szélén állunk. Nekem van egy kicsi lakásom, de a barátnőm nem akar még hozzám költözni, mert nehezen élnénk meg, és a családja ezért nagyon-nagyon ellenzi. Ezzel szemben átalakítják, berendezik számunkra a felső szintet, így ott gond nélkül élhetünk együtt. Így is lesz pár hónap múlva.

Vagyis már rég döntöttem, de a döntésem közel sem volt könnyű. A barátnőm családja a végletekig beleszól Mindenbe, ezért ott még egy szabad délutánunk se lesz. (Azért harcolnunk kell majd, hogy külön vezessünk háztartást.) Másrészt az összes hobbimat hátra kell hagynom, a kerttel együtt, amin az utóbbi 2 évben nagyon sokat dolgoztam. Tehát szinte úgy érzem, hogy Én mindent feladok az együtt élés reményében... és ez nem könnyű.

2011. ápr. 29. 10:43
 10/14 anonim ***** válasza:
Sehogy,ha győzködni kell ott már valami probléma van!:S
2011. ápr. 29. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!