Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintetek hogyan győzzem meg?

Szerintetek hogyan győzzem meg?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy cicát, de anyukám szinte hallani sem akar róla. Nem arról van szó hogy nem szereti, mert már volt macskánk. Már van egy kutyánk is, így a cica csakis bent lenne. Anya szerint már a kutya is elég nekünk, de én szeretnék egy cicust is... Mit gondoltok, hogyan győzhetném meg?
2011. aug. 9. 18:35
 1/2 anonim ***** válasza:
A lakás az övé, így a döntés is...esetleg megpróbálhatod meggyőzni, hogy nem lesz vele gondja, mert te ellátod minden téren. Ennyit tehetsz. Bizonyítsd be neki, hogy nem marad majd az ő nyakán
2011. aug. 9. 18:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Én nekem sehogy sem kéne meggyőznöm, ha kertes házba laknánk. Vennék, kapnék egy cicát(barátoktól, tenyésztőtől) hazavinném amikor nincs otthon anya, és elkezdenék gondoskodni róla. A macska odaszokik, anyuci pedig nem tud mit csinálni, sőt! Örül hogy hirtelen nem kaparnak a csőben az egerek. Később megszereti a cicust és alig tudod majd róla levakarni az anyukádat :D
2011. aug. 9. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!