Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen érvekkel győzzem meg a...

Milyen érvekkel győzzem meg a szüleimet?

Figyelt kérdés
Örökbe szeretnék fogadni egy 5 éves ivartalanított, egészséges fiúcicát. Panelban lakunk, a cicát kifejezetten lakásba ajánlják.Jelenleg egy állatunk sincs itthon, de amíg kertes házban éltünk addig mindig volt macskánk. Mivel a cica már felnőtt, ezért nem lenne gond azzal, hogy tönkreteszi a bútorokat és összepiszkít mindent. De a szüleim biztos tudnak mondani olyan érveket ami a macska ellen szól, légyszíves mondjatok olyanokat amikkel még tudnám őket győzködni!
2010. okt. 10. 12:47
 1/2 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani hogy 20L vagyok, így felelősségteljesen tudnék róla gondoskodni.
2010. okt. 10. 12:51
 2/2 anonim ***** válasza:

huuuha, ez igaz...nem vagy egy 13éves kiscsaj, aki megkapja a cicát, kettőt simizi, és leül a gép elé...

hát, szerintem ez szülőtől függ.

ne nyúzd őket, azt talán senki sem szereti...

valószínüleg olyanból hogy:a te kölcséged lesz a macska.te veszel neki almot, mmeg a szükséges dolgokat, ha valamit elrönt(pl bútort szét kaparja-jójó, felnőtt, de bármi emgtörténhet-)vagy elromlott te kifizeted nekik, az orvosi izéhozékat, és egyáltalán nem fogja zavarni a szüleidet, hogy a szőrét találják emg a levesben.

szerintem ilyen idősen csak is pénzel lehet őket győzni, hiszen egyre inkább akarják azt a szülők, hogy ne az ő kölcségükből menjen a "szórakozásod".

esetleg az is mehet, hogyha egy baj is lesz a cicussal, megy vissza a menhelyre...(ebben aza cseles, hogy te ugysem fogod hagyni.én iesmit cináltam a nyusziaimmal, hogy apuék tudta nélkül megvettem a pénzemől(!!) és utána haragudtak, de aranyosak voltak, és nem volt szivük elvinni:))

remélem sikerül, szegény cica biztos rosszul érzi amgát azona helyen:S

2010. okt. 10. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!