Hogy vegyem rá a szüleimet? :- ( (tovább:lent)
Van egy macskám (sziámi). Ő most 5 éves. Nem valami kedves, sőt agresszív és harapós,de ettől függetlenül nagyon imádom,gondoskodom róla,rengeteget olvasok arról,hogy panelba mi neki a legjobb stb,annak ellenére,hogy ő ezt nem viszonozza. 2011 Karácsonyát (vagyis az idei Karácsony utáni Karácsonyán) már általunk felépített kertes házba fogjuk eltölteni. Apám megengedte,hogy ott lehessen macskám, de én még a szeptemberi költözés után szeretnék! Hogy vegyem rá őket? Fontos lenne!
U.I.: nem egy olyan lány vagyok,aki nem törődne vele, és csak kell neki de szó szerint le se sz@rja,ésnem egy 100.000 FT-os tenyész macskát akarok (a sziámit versenyeztetni akartuk,de a viselkedése nem engedte), hanem egy aranyos kiscicát, vagy egy bármilyet akár menhelyről!
Mindig odafigyeltem,hogy jó legyen neki! :(
Bár igaz, hogy kb 1 éves korába megrázta az áram, 3x leesett a 2. emeletről. Bár az áramütés előtt nem volt ilyen vad! :/
Csak ő már időben ki lett ivartalanítva! :(
De különben mindegy, mert az ő baja,és mi így is szeretjük, és a foglalkozásunk aránya semmit nem változna,ha bújós lenne.
Sziámi cicákra jellemző ez a viselkedés. Nagy és gondos foglalkozás esetén kiküszöbölhető ez a fajtajelleg.
Ha elköltöztök ezzel a cicával mit csináltok? Megtartjátok? (mert lehet nem fogadna el másik cicát)
Várd meg amíg elköltöztök. Sokkal nehezebb lenne beszoktatni egy panel cicát télen egy kertes területre.
Jellemző? Akkor megnyugodtam!
Szóval várjak, mert nehezebb is kiszoktatni, és megterhelő a költözés?
És persze a sziámit mindenképp megtartjuk! Semmi pénzért nem hagynám el! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!