Hogyan vegyem rá a szüleimet h megtarthassam?
2 hete fialt a macskánk és most már néha meg szoktam fogni a kicsiket. Van köztük egy nagyon szép szürke, de nagyanyám szerint lány (szerintem meg fiú) és ha lány akk szerintem nem tarthatom meg :S. Én inkább kutyapárti vagyok de amikor azt a kis szürkét megláttam egyből megszerettem és az a kedvencem. Ha lány akkor hogyan vehetem rá a szüleimet?
13/L
az első válaszolónak:
a 35 ezer 6ivartalanítás az nagyon sok!!!
nálunk 7-8 ezer,pedig szentendrén aztán minden drágább mint máshol!!!
Gondolom tiszta szürkéről beszélsz, nálunk tavaly 4 olyan született, abból 3 fiú [a lány szürke alapon sárga csíkos volt], tavalyelőtt 1 az is fiú, idén pedig 2 szintén mind 2 fiú :) Szóval általában fiúk lesznek :)
Amúgy ha mégis lány, akkor mondd azt, h a zsebpénzedből ivartalaníttatod majd =)
5. vagyok :)
Bocs előre is az offért :D Tényleg nagyon szép lehet, nekem is volt ilyen cicóm, csak neki a nyaka is fehér volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!