Hogyan tudnám meggyőzni a szüleimet, hogy szükség van az akváriumomban egy külső szűrőre? Milyen érvekkel?
Felesleges hülyeségnek mondják, és folyton azzal jönnek, hogy régen a halak jól elvoltak mindenféle szűrő és fűtő nélkül, most meg egy csomó technika szükséges az akvárium üzemeltetéséhez. Meg hogy annyira nincs hely meg, és kiszorítanak minket a halak... (összesen van 1db 35 literes nanom...;D )
Mint már írtam az akvárium 35 literes, és a szűrőt én fizetném.
Ja és a lebontó baktériumok mennyiségére, és a kis akvárium biológiai érzékenységére nem reagáltak.
ha te fizeted, minek kérdezed meg tőlük?
csak vedd meg és kész :D
Mondasz valamit...
De azért jobb a békesség. Meg akkor azzal jönnének hogy a mi pénzünk, ők keresték. (a fr@ncokat, kb a felét rokonoktól,nagyszülőktől)
Én egy köztes megoldást javaslok. Mivel ekkora mérethez nehezen erőszakolható hozzá gyári külső, inkább barkácsolj te magad. Több okból is jó: 1. Lekötöd magad, a szüleidnek mondhatod, hogy nem csinálsz semmit, csak barkácsolsz :)
2. Sokkal olcsóbb, nem mondhatják, hogy vagyonokat költesz hülyeségre.
3. Sokkal jobb lesz, mint a gyári.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!