Apró csigák jelentek meg az akváriumomban. Mit tegyek? Nem akarok csigákat. Vagy ez természetes?
Figyelt kérdés
2011. okt. 17. 19:32
1/10 anonim válasza:
Gondolom növényekkel kerültek be. Hát, viszonylag természetesnek mondható. Sokat nem tehetsz ellenük, szedegesd ki őket.
2/10 anonim válasza:
szedd ki minél előbb mind egy szálig, mert ha elszaporodnak akkor ajajj.. :)
3/10 anonim válasza:
Ja egyébként én pont ma kaptam egy maréknyi csigát. Én meg szerettem volna, de ami növénnyel került be az az egy az nem szaporodott. Majd most!!
4/10 anonim válasza:
Vannak csigaevő halak (pl. botiák...)
5/10 zsoka79 válasza:
Attól függ milyen. Nekem ami van azok hasznosak, mert meg eszik a kaja maradékot és az algát.
7/10 anonim válasza:
nekem nincs akváriumom de tom mit kell tenni ilyenkor:
szedd ki őket minél előbb mert elszaporodnak és JAJ
8/10 anonim válasza:
Tényleg gyorsan szaporodnak, de nem értem mért baj, hogy ott vannak. Nekem régen soha nem dézsmálták meg egyik vizinövényemet se, inkább algát ettek. szerintem semmit nem kell tenni ellenük.
9/10 anonim válasza:
nagyon de nagyon eltudnak szaporodni! szóval ha nem akarsz csigákat akkor szedd ki az összeset minél hamarabb.
10/10 anonim válasza:
Hát ha nem veszed ki őket, 2 dolog történhet:
1: a csigák egymáshoz tapadva önálló gravitációs teret hoznak létre, mely olyan erős lesz, hogy kilyukasztja a teret és Csigaemberek lepik el a szobádat.
2: Az akváriumodban spontán evolúció zajlik le és kimásznak a fentebb említett csigaemberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!