Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy győzzem meg anyut és aput?!

Hogy győzzem meg anyut és aput?!

Figyelt kérdés
van egy nyuszim és 2 kutyám.a nyuszimat hamarosan 1-2 hét mulva odaadjuk egy állattenyősztőnek.a kutyáim 2 schnauzer az egyik 1 a másik 8 éves. szertnék egy macskát de hogy győzzem meg anyuékat hogy vegyenek egyet a 2 kutya mellé.?!meg igazábol szerintem anyu azthiszi hogy em tudnék a cicárol gondoskodni mert mindig cs*szegetni kellet hogy pucoljam ki adjak neki kaját meg innit. :S HELP!!
2010. nov. 19. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Öcsém, istenem, fizesd le anyádékat!

Ilyen hülye kérdést, honnan tudjuk mi, hogy milyenek a szüleid? Te ismered őket már nem tudom hány éve!

Ha megdöglött a 8éves kutya, akkor vehetsz macskát.

2010. nov. 19. 15:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Örülj h van két kutyád is, sztem téged tényleg cseszegetni kéne h pucold ki az almát adj neki kaját meg innit.
2010. nov. 19. 15:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem fogod tudni meggyőzni őket, hiszen ott a két kutya, aztán a gondok, stb. Meg aztán ha eddig nem gondoskodtál az eddigi állataidról, nehogy azt hidd hogy most majd lesz egy macskád, és minden rendben lesz...

Max. ha elkezdessz gondoskodni a kutyákról, és kibírod. De még így is sokkal több minden szól a szüleid mellett...

2010. nov. 19. 15:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Mivel a már meglévő állataidról sem akarsz normálisan gondoskodni, a szüleidnek a legteljesebb mértékben igazat adok...
2010. nov. 19. 17:00
 5/5 anonim válasza:
Szerintem pár hétig ha igaz hogy nem gondoskodsz róluk jól kezd el! Mutasd meg hogy Te igenis tudsz gondoskodni az állataidról. Aztán ha látják hogy tudsz gondoskodni róluk(mármint az állatokról) akkor próbáld meggyőzni őket. Sok sikert!! :)
2010. nov. 21. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!