Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi baja lehet a macskámnak?

Mi baja lehet a macskámnak?

Figyelt kérdés
6 hónapos kandúr cicámról van szó. 1 hete volt az ivartalanítása. Tegnap délben habosat hányt. Azóta nagyon furcsán viselkedik, nyáladzik, nagyokat nyel, gubbaszt, állandóan alszik. Kapott vacsorát, amit jó izűen megevett, nem hányt utána, de tényleg nagyon furcsán viselkedik. 2 dologra gyanakszom. Szokott kapni a Müllerben kapható fagyasztva szárított csirkemellből extraként, tegnap előtt este amikor adtam neki azt vettem észre hogy egyes csirkemell darabkák megkeményedtek és furcsa szaguk lett. De már oda adtam neki a csirkemellet miután ezt észrevettem. Valamelyik nap pedig a szemetesből kirángatta a maradék vajat, amit a szobám közepén találtam, ezután nem evett vacsorát nem is kérte de másnapra már étvágya is volt és nem is gubbasztott. Mit tegyek? Vigyem orvoshoz? Szerintetek mi lehet a baja? Ja meg elég büdös lehelete van.

dec. 1. 00:40
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

10 ki írta hogy pesi vagyok. Négyesen lakok. Egerbe járunk dokihoz. Nincs a közelben.

Előtte Mezőkövesen próbáltunk ki 2 hozzá nem értőt. A jó dokiért sok esetben utazni kell, a legtöbb csak a kutyákhoz ért, leszarják a macskákat.

Házhoz is lehet hívni, változó a kiszállási díj.

dec. 1. 07:20
 12/29 anonim ***** válasza:
11%
#10 beteg állatot nem engednek fel a tömegközlekedésre.
dec. 1. 08:18
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

"Mérgezés nem lehetséges, szoba cicáról van szó, azt elfelejtettem írni."

Nem egér/patkányméregre kell gondolni. Pl. rengeteg szobanövény van, ami mérgező számukra.

dec. 1. 10:14
 14/29 anonim ***** válasza:
0%

7:

Így van, és méginkább ajánlott tartózkodni az ivartalanitastól. De majd a következőnél.

dec. 1. 12:27
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
14# 7# vagyok. Ha nem ivartalanítod a macskát akkor rendszeresen el fog csatangolni ami a gázolás, lelövés, megmérgezés kockázatával jár. Verekedni fog más kandúrokkal sebesüléseket szerezve, plusz nemibetegségeket is begyűjt, (nagyon gyakori a macska aids) és a nem kívánt szaporulathoz is hozzájárulsz, sok gazdátlan, elpusztuló kismacskával. Szóval lehet az ivartalanításnak kevesebb a hátránya.
dec. 1. 12:36
 16/29 A kérdező kommentje:
A cica azóta sincs jól, nagyon gubbaszt, szokatlan a viselkedése, ma elviszem a dokihoz. A cica miatt direkt nincs egy db szobanövény se a lakásban.
dec. 1. 12:53
 17/29 anonim ***** válasza:
Mindenképp vidd el mihamarabb
dec. 1. 13:46
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Mi volt a dokinál?
dec. 1. 17:26
 19/29 A kérdező kommentje:
Nem evett ma egész nap. Most visszük az orvoshoz, mert összegömbölyödve fekszik, allandoan nyeli a nyalat.
dec. 1. 20:03
 20/29 anonim ***** válasza:
Fogváltás
dec. 1. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!