Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen tápot és konzervet...

Milyen tápot és konzervet adjak a macskámnak ezek közül?

Figyelt kérdés

Tápok


1.

Összetevők

41% friss szárnyashús, 29% szárnyasfehérje (szárított, ebből 25% csirke), burgonyakeményítő, borsóliszt, szárnyaszsír, szárnyasmáj (hidrolizált), 2,5% sörélesztő (szárított, mannán-oligoszacharidok és ß-glükánok forrása), tojás (szárított), 1,13% lenmag, szentjánoskenyér-dara (szárított), kálium-klorid; nátrium-klorid, 0,1 % szárított gyógynövények (kamilla, csalán, édeskömény, szederlevél, kömény).


2.

30% friss csirkehús, 28% szárított csirkehús, burgonya, 5% csirkezsír, 2% szárított tojás, 1,5% friss, szálkátlanított hering, 1,5% szárított hering, 1% halolaj (100%-ban heringolaj), 1% hidrolizált állati fehérjék, borsórost, szárított sárgarépa, szárított lucerna, inulin, frukto-oligoszacharidok, mannán-oligoszacharidok, szárított gránátalma, szárított alma, szárított spenót, 0,3% útifűmaghéj, fekete ribizlipor, szárított narancs, szárított fekete áfonya, nátrium-klorid, szárított sörélesztő, 0,2% kurkumagyökér, 0,12% glükozamin, 0,09% kondroitin-szulfát, körömvirág-kivonat, aloevera-kivonat, zöldtea-kivonat, rozmaringkivonat.


3.

Kacsa- és szárnyashús (44%, abból 30% kacsa, 14% szárnyas, szárítva és finomra őrölve), burgonyapehely (feltárt), szárnyaszsír, gránátalmamag (3%), cellulózpor, lazacolaj (2%), ásványi anyagok, macskamentalevél (finomra őrölve), FOS (Fructooligosaccharide), új-zélandi zöldkagyló (0,1%) ( finomra őrölve, természeténél fogva gazdag glükózaminban és kondroitinban), yucca schidigera.


Konzervek


1.

Csirke (55%, benne csirkemáj, csirkehús, csirkemáj, csirkezúza, csirkenyak, csirkezsír), húsleves (34%), pulykaszív (10%), ásványi anyagok (1%)


2.

5% csirkefilé, 28,8% húslé, 17% a következőkből: csirkezúza, csirkemáj, csirkezsír, 5% lazac, 2% spenót, 1% kókusz, 1% ásványi anyagok, 0,2% lazacolaj


3.

Pulykamellfilé (60%), pulykahúsleves, ásványi anyagok, psyllium (0,1%)



mindegyik kb hasonló árkategóriában van


tegnap 22:11
 1/2 A kérdező kommentje:
Elnézést, a konzervek közül a második leírását véletlenül rosszul másoltam ki. Úgy kezdődik, hogy 45% csirkefilé.
tegnap 22:13
 2/2 Négyszögletű Kerék ***** válasza:
100%
Tápok közül az első, a konzervek közül a második. A leírásban a friss hús csalóka, mert a hús jó fele víz. Nyilván tápba szárított formában kerül, tehát inkább magas szárított hústartalmat érdemes keresni. Amúgy tök kíváncsi vagyok mik a márkák, mert ahhoz képest, hogy hasonló az áruk, a 3. és az 1. táp között nagy különbségek vannak.
tegnap 22:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!