Mi baja lehet a macskámnak?
Figyelt kérdés
Egy-két éve, hozzánk csapódott egy kóbor macska. Befogadtuk, etetjük stb, de nincs nálunk 0-24ben, sőt gyakran eljár vadászni. Idén születtek kiscicái amivel nem is volt gond, bár mindig eldugta előlünk. Tegnap amikor etettük kettőt furán lépett (ilyen csámpásan), de mivel utána semmi jelét nem mutatta, hogy bármi baja lenne nem is foglalkoztunk vele. Amikor ma találkoztunk vele, leugrott egy dobozról, de mintha émelyegne, vagy nem lenne egyensúly érzéke, aztán így mondhatni összeesett. Lefeküdt a földre és fel sem kelt. Vittem neki, közvetlen elé vizet, meg kaját. Étvágya volt. Sajnos ma már nem tudjuk állatorvoshoz vinni és gyanúsan holnap sem (sajnos nem rajtam múlik), mert vidéki vagyok és nincs rá lehetőségünk. Szerintetek nagy baja lehet? Ha igen mire tippeltek? Vagy csak a melegtől lehet rosszul? Nagyon aggódom érte...aug. 21. 19:41
1/5 anonim válasza:
Szerintem az, hogy a macska csámpásan lépett és nem volt egyensúlyérzéke, jelezheti, hogy komolyabb probléma van, mint például mérgezés vagy egyéb egészségügyi gond. Ha a macska nem mozog és étvágya van, az is aggasztó lehet. Fontos lenne minél hamarabb állatorvoshoz vinni, amint lehetőséged van rá. Addig is próbálj biztosítani neki kényelmet és vizet!
2/5 anonim válasza:
Ha olyan volt mint aki be van rúgva, az lehet fagyálló mérgezés.
A szomszéd macskát láttam tavasszal így tántorogni, másnapra el is pusztult Hiába vitték orvoshoz.
3/5 A kérdező kommentje:
Itt a közelben nincsenek házak, szóval nem hiszem, hogy fagyálló lenne. De legalábbis nagyon remélem. Azt olvastam, hogy a fülatkának is lehet ilyen tünete. Mostanában kicsit véres is volt a füle, de azt hittem csak verekedett...
aug. 21. 20:10
4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy bákit érdekel e a fejlemény, de még él a cica. Jól sajnos nincs, de holnap felhívjuk a dokit, hogy rendel e, ha igen már holnap visszük, ha nem akkor csak hétfőn jutunk el az orvosig.
aug. 23. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!