Benti cicám van, direkt odafigyelek, hogy senki ne jöjjön a lakásba kinti cipővel. Ma sajnos bementek, és nem vagyok otthon. Rettegek, lesz baja a macskámnak? Oltása, mindene rendben.
Mi baja lenne?
Annak sincs baja, amelyik ki jár, ha megkapja az oltásokat.
Nyugi, túlaggódod. Be lehet hordani ezt-azt cipőtalpon, de hogy egyszeri alkalomtól (ráadásul oltás mellett) bármi baja legyen, arra mikroszkopikus esély van.
Nekem is benti cicám van, oltott meg minden. Őt le szoktam vinni néha hámmal levegőzni, köszöni szépen remekül van :)
#3 vagyok.
Én már akkor viszem a cicát az orvoshoz, ha furán köhhint egyet.
De hidd el, túlzásba viszed az aggódást. Nyugi.
Akkor lenne értelme így aggódni, ha szegény cicc valami immun-problémában szenvedne. De egy egészséges cicusnál nincs ilyen probléma. Sőt, valahol jobb is, ha a szervezete időnként találkozik valamivel.
7 a rohadt mocsok tolvaj banda, rendőrségi ügy lett belőle legalább? Vagy semmi bizonyíték?
Kérdező én is inkább attól félnék, hogy elszökik a cicám, mert nem figyelnek rá. A koszt kibírja, majd kitakarítasz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!