Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Benti cicám van, direkt...

Benti cicám van, direkt odafigyelek, hogy senki ne jöjjön a lakásba kinti cipővel. Ma sajnos bementek, és nem vagyok otthon. Rettegek, lesz baja a macskámnak? Oltása, mindene rendben.

Figyelt kérdés

júl. 8. 13:38
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem meg lehet baja. Egyszer szellőztetéskor észrevettem hogy le volt hugyozva a bejárati ajtóm. Sajnos már oda szagolt a macskám.

Egy hétig fosott, elkapott valami vírust. Tuti a kinti macska húgytól. Mi mástól.

Cipővel is beleléphet valaki macskahúgyba és viszi be a baktériumokat.

júl. 10. 08:47
 32/35 A kérdező kommentje:
31. Pontosan! Egyáltalán nem aggódtam túl szerintem. Inkább 1 nappal hazajottem a nyaralásból és felporszivóztam, utana felmosás, aztán flóraszepttel áttöröltem az egész padlót. Remélem, megúsztuk.
júl. 10. 10:18
 33/35 anonim ***** válasza:
84%

Úristen,még olvasni is rossz!!!

Mi lesz ha lesz gyereked???

júl. 10. 11:32
 34/35 A kérdező kommentje:
Nem lesz :) Nekem itt ne üvöltsön egész nap. Kapok annyi szeretetet a macsekomtól, ami pótolja :) Elvagyok egyedül. Nem igazán viselem el az embereket, a családomon kívül rühellem az összeset.
júl. 10. 11:55
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: Baj lesz?

Válaszok 99%-a: Nem

Válaszok 1%-a: Igen

Kérdező: Áhhá! Tudtam én hogy baj lesz!

júl. 10. 11:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!