Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Benti cicám van, direkt...

Benti cicám van, direkt odafigyelek, hogy senki ne jöjjön a lakásba kinti cipővel. Ma sajnos bementek, és nem vagyok otthon. Rettegek, lesz baja a macskámnak? Oltása, mindene rendben.

Figyelt kérdés

júl. 8. 13:38
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
90%
Ne aggodd ennyire túl! A macskám ki szokott menni, de csak a kertig, nem nagyon csavarog el azon túl. Cipőt pedig nem rúgjuk el a kapuban. Az előszobáig is bejövünk vele, ahol a macska sokszor játszik is a cipőimmel. Soha nem volt oltva. Annak idején kiskorában állatorvostól kérdeztem hogy kell-e, végül úgy döntöttem, hogy ha nem muszáj nem teszem ki ennek. Most ősszel lesz 16 éves. Soha semmi baja nem volt még ennek következtében.
júl. 8. 16:59
 22/35 A kérdező kommentje:

14. Őszintén sajnálom. Szegeny cicus, remélem az angyalok vigyáznak rá.

21. Szép kor. Remélem az én cicám is megéri a 16 évet, most lesz 10.Sokkal több szeretetet kapok tőle, mint a sok hülyébbnél hülyébb embertől!

Inkább hazajöttem a nyaralásból 1 nappal hamarabb és gyors kiporszívóztam és fertőtlenítettem a padlót. Mostmar innentől csak olyat engedek be, aki a lakásom előtt leteszi a cipőit...

A sok rosszindulatú kommentelőnek... Lehet hogy óvom, féltem mindentől, de egy oltott benti fajtiszta macska általában tovább is él mint a kintiek!

júl. 8. 18:13
 23/35 A kérdező kommentje:
Tappancsait is áttöröltem... Remélem megússzuk.
júl. 8. 18:15
 24/35 anonim ***** válasza:
75%

A szó amit keresel a FAJTAtiszta. A faj az maga a macska…🤦🏻‍♀️..

De nyilván mindenki rosszindulatú, aki próbálja felnyitni a szemed, hogy túlreagálod az egészet…

júl. 8. 18:32
 25/35 anonim ***** válasza:
82%

A lábait már megnyalta valószínűleg, szóval elkéstél.

Nem csak a cipővel viszünk be baktériumokat, hanem kezünk által is, élelmiszer... stb Ha megnyalta x kutya valakinek a kezét ő megfog valamilyen kilincset, kapaszkodót... stb majd Te is megfogod ezek után, ugyanúgy rajtad is megtalálható lesz, amit beviszel és megsimogatva rá juttatsz.

júl. 8. 18:41
 26/35 anonim ***** válasza:
65%
Hát, ez ciki. Ha fajtisztának írod a fajtatisztát, akkor az nem tk-s macska lesz. Ha annyira számít az egészsége, kezdésnek tenyésztőtől kellett volna venni, nem szapitól. És de, nagyon is túltolod, beteges, hogy ezért hazarohantál, és mint egy őrült átsikálod az egész lakást.
júl. 8. 19:17
 27/35 anonim ***** válasza:
50%
Tartsd akváriumban...
júl. 8. 20:00
 28/35 anonim ***** válasza:
0%

#24 nem tudjuk hogy milyen szót keresett, de nincs olyan hogy macska faj.

Van vadmacska faj, aminek az egyik alfaja a házi macska.

Tény hogy nem kútfőből nyomom, így nem is tűnök olyan okosnak mintha emotikonokat használnék.

júl. 8. 20:03
 29/35 anonim ***** válasza:
53%

Ne már..😀

A kérdezô azt próbálta a “Fajtiszta” macskájával mondani, hogy nem sima utcai vegyes hanem valami féle fajta….

Ami pedig “Fajtatiszta” nem pedig “fajtiszta” !!! Minden macska fajtiszta, a “fajtatiszta” pedig a macskákon belüli faj mint pl bengáli,brit stb…

Tessék egy emotikon,ha már annyira zavar : 😄😄😄

De rajtad kívül volt más (pl a 26os) aki ezt megértette.

júl. 8. 20:14
 30/35 anonim ***** válasza:

Javítom gyorsan..Macskákon belüli fajta*

Mert ezt sem akarnád megérteni, mintha én lennék a hülye aki nem “fajtiszta”ként emleget egy elvileg tk-s macseszt..

júl. 8. 20:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!