Benti cicám van, direkt odafigyelek, hogy senki ne jöjjön a lakásba kinti cipővel. Ma sajnos bementek, és nem vagyok otthon. Rettegek, lesz baja a macskámnak? Oltása, mindene rendben.
14. Őszintén sajnálom. Szegeny cicus, remélem az angyalok vigyáznak rá.
21. Szép kor. Remélem az én cicám is megéri a 16 évet, most lesz 10.Sokkal több szeretetet kapok tőle, mint a sok hülyébbnél hülyébb embertől!
Inkább hazajöttem a nyaralásból 1 nappal hamarabb és gyors kiporszívóztam és fertőtlenítettem a padlót. Mostmar innentől csak olyat engedek be, aki a lakásom előtt leteszi a cipőit...
A sok rosszindulatú kommentelőnek... Lehet hogy óvom, féltem mindentől, de egy oltott benti fajtiszta macska általában tovább is él mint a kintiek!
A szó amit keresel a FAJTAtiszta. A faj az maga a macska…🤦🏻♀️..
De nyilván mindenki rosszindulatú, aki próbálja felnyitni a szemed, hogy túlreagálod az egészet…
A lábait már megnyalta valószínűleg, szóval elkéstél.
Nem csak a cipővel viszünk be baktériumokat, hanem kezünk által is, élelmiszer... stb Ha megnyalta x kutya valakinek a kezét ő megfog valamilyen kilincset, kapaszkodót... stb majd Te is megfogod ezek után, ugyanúgy rajtad is megtalálható lesz, amit beviszel és megsimogatva rá juttatsz.
#24 nem tudjuk hogy milyen szót keresett, de nincs olyan hogy macska faj.
Van vadmacska faj, aminek az egyik alfaja a házi macska.
Tény hogy nem kútfőből nyomom, így nem is tűnök olyan okosnak mintha emotikonokat használnék.
Ne már..😀
A kérdezô azt próbálta a “Fajtiszta” macskájával mondani, hogy nem sima utcai vegyes hanem valami féle fajta….
Ami pedig “Fajtatiszta” nem pedig “fajtiszta” !!! Minden macska fajtiszta, a “fajtatiszta” pedig a macskákon belüli faj mint pl bengáli,brit stb…
Tessék egy emotikon,ha már annyira zavar : 😄😄😄
De rajtad kívül volt más (pl a 26os) aki ezt megértette.
Javítom gyorsan..Macskákon belüli fajta*
Mert ezt sem akarnád megérteni, mintha én lennék a hülye aki nem “fajtiszta”ként emleget egy elvileg tk-s macseszt..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!