Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cicával vért adni?

Cicával vért adni?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Sokszor jön fel poszt, hogy sürgősen vérre van szüksége egy beteg cicának.

Imádom a macskákat, összeszorul a szívem ha szenvedő cicát látok, és nyilván szívesen segítenék.

Van egy egészséges (lekopogom) cicám, 5 kiló, gond nélkül adhat vért.

Viszont ugye ez a cicán végzett procedúra, nem rajtam. Amikor én megyek vért adni, pontosan tudom hogy miért taperol egy random idegen, mi történik, és hogy miért történik (olyan jó érzés SMS-t kapni)

A cica, aki fosik a rendelőben, viszont nem tudja hogy mi van. Nem tudja, hogy az állatorvos nem poénból bökdöste a begyulladt fülét anno, nem tudja hogy miért került oda, arról meg végképp fogalma sincs hogy a modern orvostudománynak hála át tudjuk tenni a vért az egyik macskából a másikba, úgy, hogy ezzel jól is járjon.

Szóval ha belemennék, akkor szerencsétlent megkínoznák (beletartozik a pszichológiai trauma :D ) úgy, hogy önként sose menne bele.

Viszont a másik gondolatom az, hogy ha ne adj Istem vérre lenne szüksége, akkor neki is kellene egy donor. Egy hős.

És biztos van az a mennyiségű sajtos falat, amiért elfelejti az egész traumát.

De ugyanakkor semmi beleszólása nem lehet abba, ha én kitalálom, hogy tűzpárnát csináltatok belőle

Nektek mi a véleményetek?

tegnap 23:46
 1/1 anonim ***** válasza:
62%

Nem felejtik el a tramuát. Nekem alapból, ha már előkerül a macskahordozó már menekül, mert tudja hova fog menni.

Én nem vinném el a sajátomat vért adni.

ma 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!