Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért alszanak rajtam a macskák?

Miért alszanak rajtam a macskák?

Figyelt kérdés
Két mentett macskánk van. Egyikük két éve van itt, éjjel mindig rajtam fekszik el és alszik. Pár hónapja hoztunk még egy cicát, ugyanezt csinálja, csak mivel annyira nem kedvelik egymást, az egyik a lábamon, a másik a vállamnál. Ugyanott alszik a férjem is, de őt ilyenkor hanyagolják (pedif eteti, játszik velük, napközben simán elfekszenek rajta is)
tegnap 13:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
44%
Hát mert miért ne?
tegnap 13:19
 2/13 anonim válasza:
15%
A férjed a domináns a családban/falkában. A falkavezért hagyni kell. Tehát maradsz Te, mint falkatag. Kényelmes is, meleg is van melletted, miért ne bújnának hozzád?
tegnap 13:24
 3/13 anonim ***** válasza:
Majdnem ketszer olyan nehez vagyok mint a felesegem, siman lerugom a macskat veletlenul ha rossz helyen van, felesegem viszont engem ker meg hogy szabaditsam ki a macska alol. Nem hulye a macska se.
tegnap 13:32
 4/13 anonim válasza:
78%
3 nyilván nem olyanra fog feküdni, aki bántja, hanem aki szeretettel van felé...
tegnap 13:49
 5/13 anonim ***** válasza:
18%
4 Tudtam hogy hamar megjelenik az elso fogalmatlan :D
tegnap 14:03
 6/13 Katona Dius ***** válasza:
100%
A mieink is rajtam alszanak. A férjem álmában forog, mint a grillcsirke, így ha nem elég óvatosak, könnyen alatta találják magukat :D
tegnap 14:06
 7/13 anonim válasza:
67%
5 nem én verem arra magam gyakori kérdéseken, hogy mennyivel nagyobb a testem és fitogtatom az erőm egy nálam jóval kisebb állattal szemben. Abban reménykedem csak, hogy a feleségeddel szebben bánsz.
tegnap 14:15
 8/13 anonim ***** válasza:
66%
7 A felesegemre is rafekszek alkalmankent, na most mi lesz :D
tegnap 14:24
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
#8, és "közben" a macskát hová teszitek? :)
tegnap 14:32
 10/13 anonim válasza:
0%
9 a fajtalankodásra gerjedsz?
tegnap 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!