Másnak is lassabban kell otthon mindent csinálnia, mert a macskák, ha nem alszanak, jönnek a láb elé?
Valamikor csak ül valahol és látja, hogy megmozdulok, hirtelen felkel és elém jön, elállja az utat vagy lassú tempóban áll neki sétálni előttem. Már sokszor úgy érzem magam,mint egy mozgásszervi beteg. Most is, indultam volna el, hirtelen elém ugrott és majdnem a hűtő ajtóval vágtam fejbe.
Másnál is ez a helyzet,hogy nem lehet normális tempóban közlekedni a lakásban, mert balesetveszélyes a macska ? Akármekkora lakásban éltünk, mindig ez volt.
Nálunk kint van a macska.
Ha a házban lenne, akkor nem engedném hogy rászokjon erre, hogy blokkolja az utamat.
Neki kell menni lábbal (nem muszáj belerúgni)
Ne fájjon neki, csak érezze, hogy útban van.
És így fog tudni rájönni, hogy zavar amit csinál.
Mivel nem érti amit mondasz neki, ez a legegyszerűbb mód, hogy megtanítsd neki.
Igen, mindenhova jönnek velem, tekeregnek a lábaim között, ahogy sétálnék, ha meg sötét van, csak és kizárólag a lábaimat csúsztatva tudok közlekedni, mert tuti valamelyikre rálépnék.
De ha épp nem megyek sehova, csak ülök valamit csinálok vagy állok és mosogatok, akkor a nyakamba is felugrik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!