Miért van az, hogy csak akkor hülyül meg a macskám mikor otthon vagyok?
Legtöbbször én foglalkozom vele, én etetem stb... Általában a szobámban vagy a földön vagy az ágyamban alszik. Mikor otthon vagyok nagyon rossz, mindenre felugrál, mindent lever, megkergül, harapdál, miután kiengedem a szobámból nekimegy (játékból) a többi macskának, folyamatosan rosszalkodik. DE amikor nem vagyok otthon abban a két napban megjavul a macska.... ki se akar jönni a szobámból, nem rosszalkodik, elvan egész nap az ágyamban, még ha ki is megy néha a nappaliba akkor sem megy neki annyira a többi macskának.
Miután hazaérek megint megkergül... nem érezheti jól magát velem a cica? Vagy zavarhatja hogy más is fekszik az ágyban?
Mert unatkozik vagy izgatott. Te vagy a gazdi, fel akarja magára hívni a figyelmet. Ha nem vagy ott, ugyan kinek "udvaroljon"?
Javaslom, hogy játsz vele többet. Úgy tűnik ö több figyelmet kíván, mint a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!