Kinti macskák éjjel hidegben hol alszanak, hogy nem fagynak meg?
Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 21:39
1/10 anonim válasza:
A macskák ügyesek, találnak maguknak helyet. Ha a gazdájuk kertjében nincsen fedett és szélvédett hely, akkor bemásznak szomszédok fáskamráiba, fészereibe, még padlásokra is felmennek.
2/10 anonim válasza:
Ez engem is érdekel mert a szembe lévő kertes házban van pár macska és utálom őket...
3/10 anonim válasza:
A amcskák "strapabíró" lények, hidegben is bírják napokig, de okosak is és találnak jó helyet pihizni:D
4/10 anonim válasza:
Az enyémnek nem kéne kimennie, ha nem akarna, de mivel akar így kimegy a legnagyobb hidegben is. Az enyémnek cicaajtó lett vágva a garázsba, szigetelt házikóval, mi sem természetesebb, hogy nem használja. A fáskamra padlásán van néhány bála szalma, onnan jön néha elő, ha már nagyon hideg van. Ha nincs annyira még akkor a fásból. Tiéd a kérdéses cica?
5/10 A kérdező kommentje:
Az enyém bent alszik ki sem lehetne tuszkolni a hidegbe, csak a többi kóbor cicát sajnálom.
2010. okt. 2. 07:34
6/10 anonim válasza:
Melléképületekben például. A mienk használja a garázst, ahol van saját fekvőhelye, de szivesebben alszik a szalmazsák tetején, a nyusziknál a szénájukban, a fészerben, de a szomszédba is átjár a padlásukra vagy a tyúkólba pl. Pedig itthon van több saját alvóhelye is neki csinálva, be is jöhet, de időjárástól függően szeret válogatni, esőben, hidegben, hóban, kánikulában megvan hol szeret lenni.
7/10 anonim válasza:
Az en macskaim mindig behuzodnak valami meleg illetve melegebb helyre, ahol vedve vannak igy nem eri oket a szel vagy eso
8/10 anonim válasza:
21:45 ös vagyok: Szerintem nem kellett volna így lepontozni. Mert igen is utálom Őket. Folyamatosan szaporodnak járkálnak itt össze vissza vonyítanak az ablak alatt hülyítik meg a kutyákat. Gazdájával nem lehet beszélni.
9/10 anonim válasza:
Aki utál bármilyen állatot, az nagyon szegény ember.
10/10 anonim válasza:
Nem a macskákat utálom. Hanem azokat a macskákat. Nem tudom minek tartja őket a csávó. De rohadt szemtelen macskák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!